STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Preview: Παναιτωλικός - ΟΦΗ

Preview: Παναιτωλικός - ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Δείτε τα τελευταία νέα και όλα τα στοιχεία του αγώνα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

ΟΦΗ και Παναιτωλικός, οι δύο από τις καλύτερες ομάδες της περσινής Football League, ήρθε η ώρα να κονταροχτυπηθούν και στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Δύο ιστορικές ομάδες, με εξαιρετικά ρόστερ και πολύ κόσμο που τους ακολουθεί, ήρθαν για να μείνουν στην Superleague και έχουν παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα. Δεν είναι τυχαίο πως ο ΟΦΗ είναι στην 5η θέση και ο Παναιτωλικός 10ος. Όπως καταλαβαίνετε θα δούμε ένα μεγάλο ματς την Κυριακή.

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Ώρα: 15:00 (NS2)

Διαιτητής: Α. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Λ. Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Δ. Γκάγκας (Λάρισας)

4ος: Α. Κουτσιαύτης (Άρτας)

Παρατηρητής: Β. Σκουφίτσας (Αθηνών)

Καιρός: Βροχερός

Τα νέα του Παναιτωλικό

Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Παναιτωλικός, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μετρά 3 συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και μετά το δύσκολο πρόγραμμα θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Αγρινίου, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 29 Οκτωβρίου, όταν το έκανε κόντρα στην Skoda Ξάνθη και ευελπιστεί να το πετύχει κόντρα στους Κρητικούς, προκειμένου να ανέβει στην βαθμολογία και να ξεφύγει μια και καλή από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρόβλημα για τον Μπάμπη Τεννέ έχει να κάνει με τον Ρότσα, ο οποίος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο "Καραϊσκάκης" και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Σιόντης φαίνεται πως θα τον αντικαταστήσει, ενώ υπάρχει πιθανότητα να παίξει και ο Μουμίν.

Τα νέα του ΟΦΗ

Να τριτώσει το καλό θέλει ο ΟΦΗ, μετά από δύο νίκες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και την Δόξα Δράμας. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκονται σε ανοδική πορεία και θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα να πάρουν το τίτλο: "η έκπληξη της φετινής Superleague".

Μην ξεχνάμε πως οι Κρητικοί βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και η επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια έχει γίνει με εντυπωσιακό τρόπο και αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν υψηλούς στόχους. Η παραμονή στην Superleague δεν ξέρουμε αν ήταν αυτό που ήθελαν αρχικά οι άνθρωποι του ΟΦΗ, αλλά τώρα μοιάζει κάτι δεδομένο και πάνε για πολλά παραπάνω.

Η παράδοση πάντως δεν είναι με το μέρος τους, αφού ο ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα και οι δύο μοναδικές φορές που το έχει καταφέρει ήταν για το Κύπελλο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ