STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Preview: Κέρκυρα - Ολυμπιακός

Preview: Κέρκυρα - Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Δείτε τα τελευταία νέα και όλα τα στοιχεία του αγώνα ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός με γλυκόπικρη γεύση από τον αποκλεισμό του Champions League και η Κέρκυρα με νέο αέρα λόγω Γκράθια, διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα, που θέλουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Οι μεν "ερυθρόλευκοι" θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα στην Ευρώπη και αν γίνει κάποιο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού να ανεβούν στην κορυφή, ενώ οι "Φαίακες" ζητούν βαθμούς, για να καλύψουν το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών.

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Ώρα: 19:30 (NS2)

Διαιτητής: Γ. Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Γ. Γεωργιάδης (Κοζάνης), Π. Σταθόπουλος (Ηλείας)

4ος: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής: Ι. Κωνσταντινίδου (Δ. Αττικής)

Καιρός: Βροχερός

Τα νέα της Κέρκυρας

Με τον Γκράθια στον πάγκο, η Κέρκυρα δεν είναι πλέον ο σάκος του μποξ για τις υπόλοιπες ομάδες της Superleague, αφού βρίσκει τον χαμένο εαυτό της και αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο, παίρνοντας αποτελέσματα.

Αρχικά ήρθε η νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, ακολούθησε η ισοπαλία στην Τούμπα (0-0) και την περασμένη αγωνιστική έπαιξε αξιοπρεπέστατα στο ΟΑΚΑ και τελικά γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 1-0, αν και της... έβγαλε το λάδι.

Αυτή την ανοδική πορεία θέλουν να συνεχίσουν οι Φαίακες και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το ματς με τον Ολυμπιακό στην έδρα τους, καθώς με καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα, θα επαληθεύσουν πως μπορούν να κάνουν νέα αρχή και να σώσουν την κατάσταση.

Τα νέα του Ολυμπιακού

Μετά τη μεγάλη νίκγ κόντρα στην Άρσεναλ που βέβαια δεν ήταν ικανή να φέρει την πρόκριση στους "16" του Champions League, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα στο μεγάλο Λιμάνι. Σίγουρα υπάρχει χαρά για το σπουδαίο αποτέλεσμα και τη συνολική πορεία, αλλά δεν λείπει και η απογοήτευση για τον αποκλεισμό.

Οι Πειραιώτες πλέον, καλούνται να ξεχάσουν την Ευρώπη (άλλωστε το Europa League ξεκινά σε 2 μήνες) και να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει ο πρώτος τους στόχους. Οι εγχώριες εμφανίσεις τους βέβαια, δεν έχουν καμία σχέση με τα ματς στο Champions League, όμως ίσως ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή.

Το πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος αποκόμισε ένα χτύπημα από το ματς με την Άρσεναλ και είναι αμφίβολος για την Κέρκυρα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ