STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Preview Αστέρας Τρίπολης-Άρης

Preview Αστέρας Τρίπολης-Άρης
INTIME SPORTS

Δείτε τα τελευταία νέα και όλα τα στοιχεία του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Άρης, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο στο πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη, οποίος ταξιδεύει στην Αρκαδία με τον αέρα της σπουδαίας νίκης επί του Παναθηναϊκού στο "Κλεάνθης Βικελίδης"..

Γήπεδο: "Αστέρα Τρίπολης"

Ώρα: 15:00 (NS3)

Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Δημήτριος Μπιτσίδης (Θράκης), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)

4ος: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Παρατηρητής: Δημήτριος Γκρούτσης (Κορινθίας)

Δείτε τον καιρό στην Τρίπολη

Τα νέα του Αστέρα Τρίπολης

Μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού στην Τρίπολη (νίκη με 2-0), την περασμένη αγωνιστική ήρθε... ανώμαλη προσγείωση για τον Αστέρα στην Κρήτη (ήττα με 3-0 από τον ΟΦΗ), με αποτέλεσμα να βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναμέτρηση με τον Άρη για την 13η αγωνιστική αποκτά μεγάλη σημασία, με τους Αρκάδες να θέλουν να διατηρήσουν πάση θυσία το εντός έδρας αήττητό τους (2 νίκες-3 ισοπαλίες).

Ξεχωριστό θα είναι το ματς και για τον Σάκη Τσιώλη αφού θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, με τον ίδιο να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ότι έχει σε περίοπτη θέση το λάβαρο του Άρη σπίτι του. Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μπαρτολίνι και αμφίβολος είναι ο Ράγιος, ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι οι Σολάκης και Αργυρόπουλος.

Τα νέα του Άρη

Με νωπές ακόμα τις δάφνες από τη μεγάλη νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επί του Παναθηναϊκού (3-1), ο Άρης ταξιδεύει στην Τρίπολη αυτή την αγωνιστική με στόχο να κρατήσει αυτό το θετικό μομέντουμ και κόντρα στον Αστέρα. Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη στο "κίτρινο" στρατόπεδο καθώς απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό ήταν εξαιρετικοι και έδειξαν ότι αξίζουν να παλεύουν για τις υψηλές θέσεις, ωστόσο το ζήτημα για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ είναι να δει το ίδιο πρόσωπο από τους παίκτες του και στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο ματς, με το μοναδικό ερωτηματικό είναι το δεξί άκρο της άμυνας όπου διεκδικούν μία θέση οι Παπαστεριανός, Καζναφέρης και Νέτο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ