STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pregame: Ατρόμητος - Βέροια (18:15)

Pregame: Ατρόμητος - Βέροια (18:15)

Ατρόμητος και Βέροια αναμετρώνται σήμερα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ατρόμητος έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα από τη στιγμή που ο Κορακάκης αντικατέστησε τον Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά τις ήττες από ΠΑΣ (3-0 στα Γιάννινα) και Παναιτωλικό (0-2 στο Περιστέρι), οι κυανόλευκοι απέσπασαν 4 βαθμούς στα παιχνίδια με Αστέρα (1-0 εντός έδρας) και με την Ξάνθη (0-0 στα Πηγάδια). Βέβαια, με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό τους, έχουν την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (μαζί με την Ξάνθη).

Από την άλλη, η Βέροια, η οποία στις πρώτες 2 αγωνιστικές δέχθηκε 8 γκολ (6 από Ολυμπιακό και 2 από ΑΕΚ), προέρχεται από δύο σημαντικές επιτυχίες. Αρχικά κέρδισε 2-1 τον φορμαρισμένο Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και εν συνεχεία υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε ισοπαλία 0-0 στο γήπεδό της.

Η Βέροια δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία της τον Ατρόμητο! Είτε εντός είτε εκτός έδρας! Ούτε σε Α', ούτε σε Β', ούτε σε Γ' Εθνική, ούτε στο Κύπελλο! Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 18 φορές, ανεξαρτήτως έδρας και ο Ατρόμητος έχει 9 νίκες και 9 ισοπαλίες!

Στο Περιστέρι έχουν γίνει 10 παιχνίδια, με τους γηπεδούχους να μετρούν 6 νίκες και 4 ισοπαλίες. Στην Σούπερ Λίγκα, οι κυανόλευκοι 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Πάντως, από τα 6 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας ματς μεταξύ των δύο ομάδων, τα 5 δεν ανέδειξαν νικητή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ