STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pre game: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός

Pre game: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας για την 19η αγωνιστική της Super League (15.00, ΝS3)

Ένα από τα παιχνίδια που κλέβουν την παράσταση στην 19η αγωνιστική της Super League, είναι το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναιτωλικού που θα γίνει στο "Ζωσιμάδες".

Οι δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία, θέλουν τη νίκη και για λόγους γοήτρου και αυτό αναμένεται να παίξει αρκετό ρόλο στην προσπάθεια για να φτάσουν στο "τρίποντο".

Ο Άγγελος Αναστασιάδης από την πλευρά του ΠΑΣ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπεσέρα ο οποίος είναι τιμωρημένος. Από την άλλη ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στην διάθεσή του και αυτός τον τιμωρημένο Φερνάντες, αλλά και τους τραυματίες Κούσα και Κουτρομάνο.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Α' Βοηθός: Ακρίβος (Αθηνών)

Β' Βοηθός: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

Καιρός: Ηλιοφάνεια κατά περιόδους

Τα νέα του Παναιτωλικού: Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάνεννα

Τα νέα του ΠΑΣ Γιάννινα: Ο ΠΑΣ έχει καλή προϊστορία με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και θέλει να το επιβεβαιώσει με νίκη την Κυριακή το μεσημέρι.

Στα θετικά η συμμετοχή του Μπακαγιόκο στην αποστολή, όμως εκτός έμειναν οι Μπεσέρα Κεϊτά, Τζημόπουλος, Ζαϊρό και Οικονόμου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ