Πληρώθηκαν μέρος των περσινών δεδουλευμένων οι διαιτητές

Διαιτητής

Πληρώθηκαν μέρος των περσινών δεδουλευμένων οι διαιτητές

Οι διαιτητές ενημερώθηκαν από τη Super League ότι μπήκαν στους λογαριασμούς τους μέρος από τα περσινά δεδουλευμένα και συγκεκριμένα για τα ματς από την 22η ως την 26η αγωνιστική.

Οι διαιτητές απείλησαν ακόμη και με αποχή από τα ματς της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή, αν δεν έβλεπαν το χρώμα του χρήματος, το οποίο αγνοούν εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχουν πληρωθεί σημαντικό μέρος του περσινού πρωταθλήματος και των πρώτων δέκα αγωνιστικών του τρέχοντος.

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, αλλά και οι UEFA - FIFA είναι στο πλάι τους, θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός να "σφυρίζουν" ματς επαγγελματικού πρωταθλήματος χωρίς να πληρώνονται, γι' αυτό και είναι μαζί τους ακόμα και σε ενδεχόμενο αποχής, αν δεν ικανοποιούνταν το αίτημά τους για εξόφληση.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, δείχνει διατεθειμένη να τους εξοφλήσει και σήμερα (17/11) προχώρησε σε πληρωμές για παιχνίδια που αφορούν την περσινή αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, εστάλη μήνυμα στους διαιτητές, το οποίο τους ενημέρωνε για τις εξελίξεις.

"H Superleague προχώρησε από τη 17/11 2017 την πληρωμή των αποζημιώσεων (αμοιβών και ημεραργιών) κι εξόδων μετακινήσεων, από την 22η αγωνιστική ως κι ένα μέρος από την 26η αγωνιστική της περιόδου 2016-17", ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να πάρουν και άλλα χρήματα από τα περσινά δεδουλευμένα τους, αλλά και αυτά για τις δέκα πρώτες φετινές αγωνιστικές, προκειμένου να σημάνει λήξη στον συναγερμό.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24