STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Super League και "NOVA"

Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Super League και "NOVA"

Η Super League συμφώνησε με τη "NOVA" για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών μέχρι το 2019 και στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής έπεσαν οι υπογραφές. Δεν μετέχει στην κεντρική διαχείριση ο Παναθηναϊκός, ερωτηματικό ο ΠΑΟΚ ενώ η Ξάνθη που αρχικά είχε ενστάσεις συμφώνησε τελικά με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Συνεδρίασε από τις 2.00μ.μ. το Δ.Σ. της Super League με κύριο θέμα την επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα σε Super League και "NOVA" μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Η υπάρχουσα συμφωνία λήγει το καλοκαίρι του 2017 και οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα ώστε η συμφωνία τους να επεκταθεί για ακόμη δυο χρόνια.

Μάλιστα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές στα γραφεία της Super League βρέθηκε και ο πρόεδρος του ομίλου "Forthnet" κ. Πάνος Παπαδόπουλος και υπέγραψε την σχετική σύμβαση που επεκτείνει τη συνεργασία των δυο πλευρών μέχρι το 2019 μαζί με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής κ. Μποροβήλο.

Η συμφωνία αυτή προβλέπει μάλιστα έσοδα της τάξης των 34 εκ. ευρώ για τις ομάδες της Super League και είναι αυξημένη αναλογικά σε σχέση με την υπάρχουσα συμφωνία των δυο πλευρών που προβλέπει 37,5 εκ. ευρώ ετησίως, διότι οι Παναθηναϊκός και και ΠΑΟΚ προς το παρόν δεν συμμετέχουν, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχουμε και περαιτέρω μείωση των ομάδων του πρωταθλήματος.

Με την πρόταση αυτή δεν έχει συμφωνήσει το "τριφύλλι", που δεν θα μετέχει στην κεντρική διαχείριση και από το 2017 και μετά θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του το τηλεοπτικό του συμβόλαιο. Μάλιστα κανείς άνθρωπος των 'πράσινων" δεν έδωσε το παρών στο Δ.Σ. της Δευτέρας.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί το τι θα συμβεί με τον "Δικέφαλο", καθώς οι εκπρόσωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν δηλώσει την αντίθεση τους στην επέκταση της συμφωνίας και άνθρωπος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Δ.Σ. αλλά αποχώρησε. Σε ότι έχει να κάνει με την Ξάνθη οι εκπρόσωποι της από το Σάββατο παρά την αρχική τους αντίθεση, είχαν πει πως συμφωνούν τελικά με την κεντρική διαχείριση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ