STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 0-0
INTIME SPORTS

ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το 2012. Δοκάρι στο τέλος του αγώνα ο ΠΑΣ με τον Τζάνη. Δείτε στο Sport24.gr τις καλύτερες φάσεις

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "οι Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες καλές φάσεις, με τον ΠΑΣ να φτάνει στους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ έφτασε στους 20.

Ο ΠΑΣ είχε μια μικρή υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στην φάση με την κεφαλιά του Κώτσιου. Από την άλλη ο ΟΦΗ έδωσε βάση στην αμυντική του λειτουργία και στις αντεπιθέσεις προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του είχε τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Από την άλλη οι Γιαννιώτες δεν απείλησαν σε όλη τη διάρκεια του β' μέρους την εστία του Κάρολ, ωστόσο στο 90' είχαν την μεγάλη τους ευκαιρία με το δοκάρι του Τζάνη.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/ Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)/ Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

Καιρός: Αίθριος

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πατσατζόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Σκούφαλης (65' Τζάνης), Βίλα, Φ. Γεωργίου, Μπεσέρα (82' Μιχαήλ), Μπακαγιόκο (76' Ζαϊρί).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γ. Γεωργίου, Μπουλούτ, Τζ. Λόπεθ (65' Παπουλής), Σίσιτς (93' Βάντο), Κάλαϊτζιτς (87' Μπόντορ), Βερόν, Μπούρμπος , Μάντζιος.

Κίτρινες κάρτες: Τζημόπουλος (55', ΠΑΣ Γιάννινα), Πατσατζόγλου (57', ΠΑΣ Γιάννινα), Φέγκρους (63', ΠΑΣ Γιάννινα)-Γεωργίου (50', ΟΦΗ), Ταυλαρίδης (78', ΟΦΗ), Κάλαϊτζιτς (85', ΟΦΗ)

Σκόρερ: -

Μικρή υπεροχή ο ΠΑΣ

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΣ να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να κάνει την πρώτη του ευκαιρία στο 11', όταν ο Πατσατζόγλου έστρωσε στον Μπακαγιόκο μέσα στην περιοχή με τον επιθετικό του ΠΑΣ να κάνει το σουτ, αλλά ο Κάρολ να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός στηνη συνέχεια που δημιούργησε κινδύνους στην εστία του ΠΑΣ. Στο 17', το σουτ του Μπούρμπου ο Φέγκρους ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 20' από το σουτ του Μάντζιου η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 22 ο Φέγκρους είπε και πάλι "όχι" στο σουτ του Σίσιτς, με τον ΠΑΣ να απαντά με το Γεωργίου, αλλά από το σουτ του η μπάλα να φεύγει άουτ στο 25'.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 36΄ για την ομάδα της Ηπείρου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κώτσιος έκανε την κεφαλιά με τον Βερόν πάνω στη γραμμή να διώχνει την μπάλα, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 41', από το σουτ του Πατσατζόγλου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίστς στο 44' με το 0-0 να μένει μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ανέβηκε ο ΟΦΗ στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ με τον Κάλαϊτζιτς και τον Σίσιτς.

Στο 48', ο Κάλαϊτζιτς έξω από την περιοχή έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φεγκρους.

Δέκα λεπτά αργότερα (58'), ο Μάντζιος για τον ΟΦΗ έκανε μια ωραία προσωπική ενέργεια έξω από την περιοχή έκανε και το σουτ, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο ΟΦΗ έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ στο 62', όταν ο Σίσιτς αυτή τη φορά ελευθερώθηκε έξω από την περιοχή του ΠΑΣ έκανε και το σουτ με τον Φέγκρους να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 64', 64' ο Φέγκρους με τον Κώτσιο δεν συνεννοήθηκαν σωστά με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να ανατρέπει έξω από την περιοχή τον Μάντζιο και να δέχεται την κίτρινη κάρτα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην συνέχεια και η μεγάλύτερη ευκαιρία για γκολ ήταν στο 90' για τον ΠΑΣ, όταν ο Γεωργίου μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση έκανε την παράλληλη μπαλιά προς την εστία και ο Τζάνης από καλή θέση με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να παίρνουν από έναν βαθμό στο πρώτο ματς του 2012.

Η Συνέντευξη Τύπου

Παρά την ισοπαλία, ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΣ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δικαιούταν δύο γκολ, σύμφωνα με τον τεχνικό της Κρητικής ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο .

Στατιστικά Αγώνα


0

Γκολ

0

0

Ασίστ

0

13

Τελικές προσπάθειες

12

4

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

3

7

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

9

2

Κεφαλιές

0

7

Αποκρούσεις

6

3

Επεμβάσεις

26

7

Κλεψίματα

17

18

Φάουλ

13

0

Οφσάιντ

6

4

Κόρνερ

4

35

Λάθη

36

7/33

Γεμίσματα

3/9



Το φιλμ του αγώνα

11': Ο Πατσατζόγλου έδωσε στον Μπακαγιόκο μέσα στην περιοχή σουτ του τελευταίου μπλόκαρε την μπάλα ο Κάρολ.

17': Σουτ από τον Μπούρμπο ο Φέγκρους ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

20': Δυνατό σουτ του Μάντζιου εξώ από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ.

22': Σουτ του Σίσιτς έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Φέγκρους την μπάλα.

25': Ο Γεωργίου δοκίμασε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

36΄: Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κώτσιος έκανε την κεφαλιά με τον Βερόν πάνω στη γραμμή να διώχνει την μπάλα.

41': Σουτ του Πατσατζόγλου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

44': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίσιτς η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

48': Ο Κάλαϊτζιτς βρέθηκε σε κάλη θέση έξω από την περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

58': Δυνατό σουτ του Μάντζιου μπλόκαρε ο Φέγκρους την μπάλα.

62': Πολύ ωραία ενέργεια του Σίσιτς έκανε και το σουτ με τον Φέγκρους να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

90': Ο Γεωργίου έκανε την παράλληλη μπαλιά στην εστία του ΟΦΗ και ο Τζάνης από καλή θέση με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ