STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παρουσία Κοντονή η σύσκεψη του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Παρουσία Κοντονή η σύσκεψη του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Κοντονής INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Κοντονής έδωσε το παρών στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και είπε όσα ήθελε, ενώ αποχώρησε λίγο μετά. Στο κτίριο της ΓΓΑ πήγαν όλοι οι εκπρόσωποι.

Στις 12:30 ξεκίνησε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του σαββατιάτικου (13/2, 19:30) ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League και το παρών έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Μετά τα όσα έγιναν στο Περιστέρι, ήθελε να έχει ο ίδιος εικόνα για τα όσα θα αποφασιστούν, ενώ ήθελε να πει και κάποια πράγματα στους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων. Λίγο μετά αποχώρησε από την σύσκεψη, η οποία συνεχίστηκε κανονικά. Να πούμε μάλιστα ότι άπαντες βρέθηκαν στο κτίριο της ΓΓΑ, εν ολίγοις πήγαν στον υπουργό και όχι ο υπουργός σε αυτούς.

Να πούμε πως ο Σταύρος Κοντονής είχε βρεθεί χθες (8/2) στο γραφείο του υπουργού Δημοσίας Τάξης, μετά και την διαρροή από τη Λίγκα ότι έβραζε με τα μέτρα ασφαλείας στο Ατρόμητος - ΑΕΚ, διότι άλλα είχαν συζητηθεί και άλλα έγιναν. Ο ίδιος ήθελε να έχει σαφέστερη εικόνα για τις αποφάσεις που θα παρθούν στο ντέρμπι και παράλληλα να εκφράσει και την δική του άποψη.

Τέλος, θα πρέπει να ειπωθεί ότι για πρώτη φορά στα χρονικά ένας υφυπουργός Αθλητισμού συμμετείχε σε αυτή την διαδικασία και το παιχνίδι του Σαββάτου αποτελεί ένα κρας τεστ. Μένει να δούμε τι εντέλει θα αποφασιστεί, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ