STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: 1-2

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: 1-2
INTIME SPORTS

Νίκη σωτηρίας πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Τούμπα παίζοντας ψυχωμένα και έχοντας απέναντι του ένα κακό ΠΑΟΚ

Μία παλικαρίσια νίκη, γεμάτη χρυσάφι αφού ισοδυναμείμμε τη σωτηρία του πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Τούμπα απέναντι στον αγνώριστο, σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, στην επιστροφή του μετά από 10 χρόνια ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, έπαιξε ψυχωμένα, ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να παρει την πιο μεγάλη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι στηρίχθηκαν στο πολυπρόσωπο κέντρό τους και την άμυνά τους και ευτύχησαν να σκοράρουν σε δύο αντεπιθέσεις (7΄ με Βίλα και 70΄με Γεωργίου), εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι φάνηκε επηρεασμένη από την απουσία των Γκαρσία, Φωτάκη και Μαλεζά και ενώ είχε τις ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα από ένα τέρματα (71΄ ο Παπάζογλου) βρέθηκε στο φινάλε να μετρά μία ακόμη εντός έδρας απώλεια.

Στα αξιοσημείωτα, το χειροκρότημα μερίδας των οπαδών των γηπεδούχων πριν την έναρξη του αγώνα στον Αναστασιάδη, καθώς και το τρελό πανηγύρι που έστησαν οι παίκτες των φιλοξενουμένων με τους περίπου 70 οπαδούς τους που βρέθηκαν στη θύρα 8.

Καιρός: Λίγα σύννεφα

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής/Βοηθοί: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)/Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

4ος διαιτητής/παρατηρητής: Κύζας (Δράμας)/Γρυλλάκη (Χανιά)

Καιρός: Ηλιοφάνεια κατά περιόδους

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς (73΄ Παναγιωτούδης), Λάζαρ, Γεωργιάδης (65΄ Νιμανί), Σαλπιγγίδης, Γιάννου (57΄ Παπάζογλου), Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης):Κηπουρός, Ντάσιος (90'+ Πατσατζόγλου), Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος (74΄ Τζανής), Μπεσέρα, Βίλα, Ανδράλας, Γεωργίου (90' + Γιάκος), Ζαμπρέλα, Βάντερσον

Κίτρινες κάρτες: 30΄ Βάντερσον, 82΄ Ανδράλας, 90' Κηπουρός

Σκόρερ: 7' Βίλα (σουτ), 70' Γεωργίου (σουτ), 71' Παπάζογλου (σουτ)

Διαβάστε την βαθμολογία του πρωταθλήματος

Διαβάστε το LIVE της αναμέτρησης

Πάλι σοκ με το καλημέρα

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφή διάθεση να πιέσει ψηλά τον ΠΑΣ και να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ. Μόις στο 2΄ μετά από φάουλ του Λίνο, ο Γιάννου από πολύ καλή θέση με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ενα λεπτό αργότερα ο Αθανασιάδης πίεσε και οδήγησε τον Κηπουρό σε λάθος που δεν κόστισε όμως στα Γιάννινα.
Στο 7΄, όμως, ο ΠΑΣ βγήκε για πρώτη φορά στην επίθεση και έφθασε στο γκολ. Ο Γιάννου έχασε τη μπάλα, ο Κυριάκος την πήρε, προχώρησε, σούταρε, ο Χαλκιάς απέκρουσε με γροθιές και ο Βίλα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε επηρεασμένος από το γκολ των Ιωαννίνων, είχε πολλά κενά στα μετόπισθεν, ωστόσο στο 19΄ θα μπορούσε να φθάσει στην ισοφάριση. Ο Σνάουτσνερ σέντραρε από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 24΄, μετά από κόρνερ, ο Μπαλάφας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά μετά από κόντρα η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης είχε αδύναμο σουτ άουτ και στο 33΄στην κάθετη πάσα του Λάζαρ, ο Κηπουρός τελευταία στιγμή μπλόκαρ προ του Κλάους

Αμέσως μετά ο Γεωργιάδης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, σούταρε ο ίδιος, αλλά η μπάλα βρήκε στο τείχος.Σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ χάθηκε στο 39΄ όταν ο Γιάννου μέσα από την περιοχή, από πλάγια θέση αντί να πασάρει σε δύο αμαρκάριστους συμπαίκτες του, σούταρε άουτ.

Το ημίχρονο έκλεισε με δύο σημαντικές στιγμές, πρώτα τον Γεωργιάδη, μετά από βαθιά μπαλιά του Τσιρίλο να κάνει κακό κοντρόλ προ του Κηπουρού και ένα λεπτό μετά τον Τσουκαλά να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή.

"Τελείωσε" το ματς ο Γεωργίου

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον ΠΑΟΚ να έχει αργό τέμπο και να πέφτει στην παγίδα του ΠΑΣ. Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς κάτι ουσιαστικό και ο Μπόλονι άρχισε να ανακατεύει την τράπουλα. Στο 57΄ έριξε τον Παπάζογλου αντί του Γιάννου και οκτώ λεπτά αργότερα τον Νιμανί αντί του νευρικού σήμερα Γεωργιάδη, που λίγο πριν είχε επιχειρήσει με σέντρα να βρει το κεφάλι του Αθανασιάδη, η άμυνα, όμως, του ΠΑΣ καθάρισε τον κίνδυνο.

Στο 67΄ ο Σαλπιγγίδης μπήκε απο πλάγια θέση μέσα στην περιοχή σούταρε όμως άουτ.Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η δεύτερη ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους. Ο Ζαμπρέλα έκανε γέμισμα για τον Γεωργίου, ο Τσιρίλο δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας και ο παίκτης του ΠΑΣ μέσα από την περιοχή πλάσαρε ψύχραιμα τον Χαλκιά κάνοντας το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε άμεσα στο παιχνίδι, καθώς στο αμέσως επομενο λεπτό μετά από σέντρα του Σνάσουτνσερ και κεφαλιά πάσα του Νιμανί ο Παπάζογλου σούταρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-2.

83' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίνο, ο Κηπουρός βρίσκεται εξουδετερωμένος, η εστία είναι κενή, αλλά κανείς παίκτης του "Δικεφάλου" δεν σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

89' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπαλάφας έπιασε την κοντινή κεφαλιά αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε άουτ.

Ο MVP του αγώνα: Αγγελος Αναστασιάδης: Εστησε άριστα την ομάδα του. Παρουσίασε ένα σύνολο με όλη την σημασία της λέξεως. Ο ΠΑΣ στάθηκε πολύ καλά και πήρε μια νίκη που ισοδυναμεί με σωτηρία στην κατηγορία.

Ο αδύναμος κρίκος: H αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ δεν λειτούργησε καθόλου καλά. Και πάλι δέχτηκε ο "Δικέφαλος" τα γκολ από αυτή την πλευρά. Φαίνεται πως δεν ταιριάζει η χημεία που διαλέγει ο Μπόλονι και ήταν και πάλι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ