STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός - Πανιώνιος 1-0

Πανθρακικός - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πανθρακικός, ο οποίος επιβλήθηκε με 1-0 χάρις στο πέναλτι του Ιγκόρ. Με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα έπαιζαν οι "κυανέρυθροι" λόγω της αποβολής του Χατζηισαΐα.

Ένα γκολ του συνήθη ύποπτου Ιγκόρ ήταν αρκετό για να δώσει στον Πανθρακικό την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι δεν έπιασαν πολύ καλή απόδοση, αλλά ο Πανιώνιος ήταν ακόμη χειρότερος σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.

Επί της ουσίας οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το δώρο του Χατζηισαΐα από το οποίο προηγήθηκαν και απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα. Δεν έκαναν πολλές φάσεις, όμως, το σημαντικότερο για εκείνους είναι ότι δεν δέχτηκαν κιόλας με αποτέλεσμα να κρατήσουν για πρώτη φορά φέτος το μηδέν στην άμυνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανιώνιος έδειξε προβλήματα παρόμοια με την περσινή σεζόν, όταν εκτός έδρας αδυνατούσε ακόμα και να κρατήσει την μπάλα. Δεν μπορούσε να αναπτυχθεί ορθολογικά, ενώ δεν βοήθησαν και οι παίκτες που περιμένεις να κάνουν το κάτι περισσότερο. Ο λόγος για τους Ιμπαγάσα και Κολοβό, οι οποίοι βρίσκονται σε καλή μέρα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: Κομοτηνής

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας

Βοηθοί: Κωστάρα, Κοντιζάς

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Σερφά, Ποτουρίδης, Πέρεθ (46' Ντιγκινί), Μεχία, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Κάσες (67' Λαδάκης), Ιγκόρ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Χατζηισαΐας, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης (79' Μασούρας), Ιμπαγάσα (60' Γκέζος), Μπουμάλ, Κολοβός, Γιάννου

Γκολ: 59' Ιγκόρ

Κίτρινες κάρτες: 23' Παπαγεωργίου, 69' Κάσες / 21' Χατζηισαΐας

Κόκκινες κάρτες: 58' Χατζηισαΐας

Διαβάστε το live της αναμέτρησης

Αρκούσε ο Ιγκόρ

Κάκιστο ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους παίκτες των δύο ομάδων να υποπίπτουν σε πολλά λάθη. Ο Πανθρακικός ήταν εκείνος που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, χωρίς να καταφέρει να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο.

Επί της ουσίας δύο φάσεις έκαναν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι επιχείρησαν να απειλήσουν κυρίως με τα στημένα του Τζάνη. Το απευθείας φάουλ του στο 43' το μπλόκαρε ο Γιαννακόπουλος, ενώ η καλύτερη ευκαιρία ήταν μία κεφαλιά του Εμπόου, η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ, επτά λεπτά πριν από εκτέλεση κόρνερ.

Από την άλλη ούτε μία καλή στιγμή δεν είχαν οι "κυανέρυθροι", οι οποίοι ήταν παντελώς ακίνδυνοι. Στο μεγαλύτερο διάστημα του ημιχρόνου αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, ενώ όσες φορές επιχείρησαν να επιτεθούν η τελική τους επιλογή ήταν λανθασμένη.

Δυναμικά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακιός, ο οποίος έκανε δύο σουτ στα πρώτα λεπτά. Η απάντηση του Πανιωνίου ήταν μία πολύ κακή κεφαλιά του Γιάννου από εξαιρετική θέση. Στο 59' ήρθε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης. Ο Χατζηισαΐας έκανε ένα αψυχολόγητο πέναλτι και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Ιγκόρ ανέλαβε την εκτέλεσή του και άνοιξε το σκορ.

Στα αμέσως επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, όμως, στη συνέχεια έδειξαν να φοβούνται το παιχνίδι. Έδωσαν χώρους, και προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Τα πάντα ανατράπηκαν μετά τη δεκάλεπτη διακοπή λόγω του προβλήματος με τα φώτα του γηπέδου. Από τη στιγμή που το παιχνίδι άρχισε και πάλι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, αλλά επί της ουσίας είχαν μόνο ένα καλό σουτ του Μασούρα.

Η φάση

Η ανατροπή του Κάσες από τον Χατζηισαΐα. Από τη μία ο πρώην στόπερ του ΑΟΧ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και από την άλλη από αυτή τη φάση προήλθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Πανθρακικός - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής

Πολύ καλά πήγε το παιχνίδι ο Σπάθας. Επί της ουσίας η μόνη δύσκολη φάση που είχε ήταν το πέναλτι, στο οποίο σωστά καταλόγισε την αισχάτη των ποινών και απέβαλε τον Χατζηισαΐα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης

Ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης Ιγκόρ. Ο Βραζιλιάνος έδωσε αρκετές μονομαχίες, προκάλεσε προβλήματα και έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς με το πέναλτι που εκτέλεσε.

Μας άρεσε

Δεν έχουν κάνει ως τώρα ανάλογες εμφανίσεις με πέρυσι, αλλά η τριάδα Κάσες - Τζάνης - Ιγκόρ έδειξε για πρώτη φορά κάτι από τα περσινά δείγματα γραφής. Ο Πανθρακικός έκανε λίγες ευκαιρίες αλλά οι προαναφερθέντες ήταν μέσα σε όλες. Η λογική λέει ότι όταν βρουν και τα πατήματά τους δεδομένου ότι ο Κάσες προέρχεται από μεγάλο τραυματισμό και ο Τζάνης μεσοβδόμαδα είχε ενοχλήσεις, τότε θα δούμε πολύ καλές στιγμές.

Δεν μας άρεσε

Ο Χατζηισαΐας, ο οποίος από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε πως δεν ήταν συγκεντρωμένος και δεν πατούσε καλά. Δεν είναι μόνο το αψυχολόγητο πέναλτι που κάνει ενώ έχει κίτρινη κάρτα, αλλά η συνολική του παρουσία. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί και ένα κάκιστο γύρισμα που κάνει στο 44' προς τον Γιαννακόπουλο δίνοντας κόρνερ από το πουθενά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ