STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1
INTIME SPORTS

Πανθρακικός και Αστέρας μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, από μια αποβολή, από ένα γκολ και φυσικά από ένα βαθμό. 1-1 στην Κομοτηνή με γκολ του Τζάνη στο 5' και γκολάρα του Ουσέρο στο 60'. Αποβλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, Σαρακατσάνος και Γκοϊάν.

Την τέταρτη ισοπαλία στα πέντε μεταξύ τους ματς στην Κομοτηνή πήραν Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο ομάδες έχουν παράδοση να μοιράζονται βαθμούς και δεν την "έσπασαν" ούτε φέτος...

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν προβάδισμα μόλις από το 5ο λεπτό με τον Τζάνη, όμως οι Αρκάδες απάντησαν στο 60' με σουτ-κεραυνό του Ουσέρο.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, ενώ οι δύο αποβολές σημάδεψαν το ματς. Αρχικά ο Σαρακατσάνος σε διάστημα 4 λεπτών πήρε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, ενώ ο Γκοϊάν τον μιμήθηκε και στο 78' έφερε την αριθμητική ισορροπία.

Μ' αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανθρακικός προσπέρασε στην 7η θέση την Ξάνθη με 14 βαθμούς και τον ακολουθεί ο Αστέρας με τους ίδιους βαθμούς. Η Ακριτική ομάδα παίζει την επόμενη αγωνιστική με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, ενώ οι Αρκάδες υποδέχονται την Skoda Ξάνθη. Αναλυτικά πρόγραμμα και βαθμολογίες

Δείτε αναλυτικά το LIVE της αναμέτρησης με όλες τις φάσεις

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Κομοτηνής

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Τζάνης (90+2' Τζάνης), Εμπό, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Κάσες (75' Ζεκίνια), Ιγκόρ (67' Ντιόγκο).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Πιπίνης (57' Πολ), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κοντοές, Εντό (65' Μπακασέτας), Μουνάφο (85' Κουρμπέλης), Ουσέρο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.

Γκολ: 5' Τζάνης / 60' Ουσέρο

Κίτρινες: 59' Σαρακατσάνος, 67' Τζάνης / 17' Εντό, 63' Ουσέρο, 70' Μουνάφο, 74' Μπαράλες, 75' Γκοϊάν

Κόκκινες: 63' Σαρακατσάνος, 78' Γκοϊάν

Ο αγώνας

Αφεντικό με το καλημέρα ο Πανθρακικός (1-0)

Ιδανικότερο ξεκίνημα στο ματς, δεν θα φανταζόταν ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του. Λίγο πριν συμπληρωθεί το 5ο λεπτό, ο Τζάνης είχε χριστεί σκόρερ και ο Πανθρακικός βρισκόταν ήδη μπροστά στο σκορ με 1-0. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος γύρισμα του Πιπίνη και ο άσος της Ακριτικής ομάδας με κοντινό σουτ, άνοιξε το σκορ από νωρίς.

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1
INTIME SPORTS

Οι Αρκάδες ήταν με την πλάτη στον τοίχο και πλέον είχαν την δύσκολη αποστολή, να διασπάσουν την σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων. Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα για τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη, που κατάφεραν να απειλήσουν μονάχα δύο φορές. Η πρώτη έγινε στο 26' με άστοχη κεφαλιά του Μπαράλες και η δεύτερη στο 32' με σουτ του Ουσέρο, που μπλόκαρε ο Σέρεμετ.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, έμοιαζαν πιο συγκεντρωμένοι και εκτός από το γκολ, δημιούργησαν άλλες δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 26' ο Ερνάντες έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τζάνη, ενώ στο 42' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάσες, εξουδετέρωσε και πάλι ο πορτιέρο του Αστέρα. Νωρίτερα, στο 40' ο Μπαϊκαρά προσπάθησε να διώξει, ο Ντε Μπλάσις πήρε την κόντρα και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Όταν "ξύπνησε" ο Αστέρας (1-1)

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην, με τους παίκτες του Αστέρα να μπαίνουν αποφασισμένοι για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Οι ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σέρεμετ αυξήθηκαν και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 48' ο Μπαράλες σημάδεψε άουτ με το κεφάλι, στο 52' ο Ντε Μπλάσις ήταν άστοχος, όμως στο 60', ο Ουσέρο με τρομερό σουτ μετά από πάσα σε εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας του Πανθρακικού.

Σαν να μην έφτανε το γκολ για τους γηπεδούχους, ήρθε και η αποβολή του Σαρακατσάνου. Ο Έλληνας άσος, πήρε δύο κίτρινες κάρτες σε τέσσερα λεπτά και στο 63' άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Στο 74', οι Αρκάδες "φώναξαν" δικαίως, όταν ο Μπαράλες έβγαινε μόνος του στην αντεπίθεση και ο επόπτης λανθασμένα σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ.

Όλα πλέον έμοιαζαν πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους, όμως δεν ήταν... Ο Γκοϊάν μιμήθηκε τον Σαρακατσάνο και παίρνοντας δύο κίτρινες σε τρία λεπτά (75'-78'), αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να παίζουν με δέκα παίκτες.

Δευτερόλεπτα μετά την αποβολή του Γκοϊάν, ο Ρομέου ανάγκασε τον Ερνάντες να κάνει σπουδαία επέμβαση. Ο άσος του Πανθρακικού έκανε εξ επαφής το σουτ, όμως ο πορτιέρο των Αρκάδων έδιωξε εντυπωσιακά και έσωσε την εστία του. Στο ξεκίνημα της φάσης, ο Ντιόγκο έκανε σέντρα που χτύπησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Από 'κει και πέρα, οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο συντηρητικά, βολεύτηκαν με την ισοπαλία και έτσι το 1- έμεινε μέχρι το τέλος.

MVP της αναμέτρησης

Ο Ουσέρο με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε, θέτει υποψηφιότητα για το ομορφότερο τέρμα της αγωνιστικής και ταυτόχρονα χάρισε έστω κι έναν βαθμό στην ομάδα του. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον πορτιέρο των Αρκάδων, Ερνάντες, που πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

Η απογοήτευση του ματς

Σαρακατσάνος και Γκοϊάν κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να πάρουν δύο κίτρινες και να αποβληθούν. Δεν ξέρουμε ποιος είναι χειρότερος. Ο Σαρακατσάνος που άφησε την ομάδα του με 10; Ή μήπως ο Γκοϊάν που δεν επέτρεψε στην ομάδα του να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα;

Στατιστικά αγώνα

1 Γκολ 1
0 Ασίστ 1
12 Τελικές Προσπάθειες 11
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
6 Κεφαλιές 3
3 Αποκρούσεις 9
18 Επεμβάσεις 14
35 Κλεψίματα 35
12 Φάουλ 22
1 Οφσάιντ 7
3 Κόρνερ 3
43 Λάθη 44
5/23 Γεμίσματα 9/30
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ