STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 0-4

Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 0-4
INTIME SPORTS

Ο Εργοτέλης έκλεισε νικηφόρα τη σεζόν επικρατώντας 4-0 εκτός έδρας του Πανσερραϊκού που αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Με τη νίκη αυτή ο Εργοτέλης τερμάτισε στην 8η θέση την υψηλότερη στην ιστορία του στην Σούπερλίγκα.

Ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να μείνει για δεύτερη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία καθώς εμφανίστηκε κατώτερος του αναμενομένου και υποβιβάστηκε.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Βαλσαμάκης, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Κάστρο (46' Γεωργιάδης), Σίντιτς, Κέρλα, Βοσκόπουλος, Σουμπίνιο, Νταλέ (75' Βρούτσινα), Μπέλιτς (62' Λεοζίνιο), Πάρκερ

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Αθανασίου, Χίμπλινγκερ, Μπούντιμιρ, Γιαλούσης (66' Ρουμπάκης), Μπέτο, Βίσιο, Χαντί(68' Καρέλης), Σασιασβίλι, Κυριακίδης, Ορφανός, Βερπακόφσκις (77' Χρυσοφάκης)

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών

Γκολ με το καλημέρα

Οι δύο τεχνικοί ξεκίνησαν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδες λόγω των απουσιών και του χαρακτήρα του αγώνα.

Ο Βερπακόφσκις ξεκίνησε βασικός και χάρις στο Λετονό ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Το δυνατό σουτ του Μπούντιμιρ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βαλσαμάκη και στη συνέχεια ο Βερπακόφσκις με πλασέ σε κενή εστία, αφού είχε εξουδετερωθεί ο Βαλσαμάκης, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το πρώτο τέταρτο ανήκει στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μία ακόμα ευκαιρία με τον Βερπακόφσκις, η προσπάθεια του οποίου απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Πανσερραϊκού.

Η καλύτερη στιγμή για τον Πανσερραϊκό δημιουργήθηκε στο 20' με τον Σουμπίνιο, ο οποίος ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς του Εργοτέλη επιχείρησε το πλασέ, αλλά δυστυχώς για τον Βραζιλιάνο η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 30' ο Εργοτέλης διπλασίασε τα τέρματα. Ο Μπέτο εκτέλεσε φάουλ ο Βαλσαμάκης δεν μπλόκαρε το φαινομενικά εύκολο φάουλ του Πορτογάλου, η μπάλα έφθασε στον Βερπακόφσκις ο οποίος γύρισε την μπάλα παράλληλα προς το τέρμα στην πορεία της βρέθηκε ο Ορφανός ο οποίος με κεφαλιά σε κενή εστία αύξησε το σκορ για τους "κιτρινόμαυρους".

Ξεκίνημα με δοκάρι

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Γεωργιάδης πήρε τη θέση του Κάστρο. Ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών Παύλος Δημητρίου ήθελε προφανώς να αυξήσει την πίεση προς την περιοχή του Εργοτέλη. Μάταια όμως!

Ο νεαρός επιθετικός του Πανσερραϊκού αναστάτωσε την άμυνα του Εργοτέλη στο 47' έστρωσε στον Πάρκερ μέσα στην περιοχή ο οποίος ελίχθηκε όμορφα αλλά το σουτ του δεύτερου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.

Λίγο αργότερα και πάλι ο Γεωργιάδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Βαλσαμάκη.

Ο Μπούντιμιρ στο 73' έσβησε κάθε ελπίδα επιστροφής του Πανσερραϊκού στο ματς. Ο Κροάτης συνδυάστηκε σωστά με τον Βερπακόφσκις και με σουτ νίκησε τον πορτιέρο του Πανσερραϊκού.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καραλής, στο τελευταίο δεκάλεπτο, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Ορφανός από τον Βοσκόπουλο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ