ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Καραγεωργίου: "Μια καλή χρονιά..."

Καραγεωργίου: "Μια καλή χρονιά..."

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνολική παρουσία της ομάδας του τη φετινή χρονιά εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν το σύλλογο να φτάσει εκεί που έφτασε.

Η αυλαία της σεζόν βρήκε τον Εργοτέλη στην υψηλότερη θέση (8η) με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο του, κάτι που όπως είναι λογικό, μόνο ευχάριστα συναισθήματα μπορούσε να αφήσει στον Έλληνα τεχνικό.

" Σήμερα τελείωσε μια καλή χρονιά για τον Εργοτέλη που βρήκε την ομάδα να τερματίζει στην 8η θέση της βαθμολογίας. Αυτή η θέση είναι και η καλύτερη στα χρόνια που είμαστε στην Α΄ Εθνική".

" Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ερχόταν στο γήπεδο, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές αλλά και τη διοίκηση της ομάδας γιατί φτάσαμε με κόπο ως εδώ και είναι σημαντικός ο αγώνας που δίνουμε", δήλωσε ο 49άχρονος προπονητής.

Όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, που τέλειωσε με μια άνετη επικράτηση των Κρητικών με 4-0, ανέφερε: " Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Όταν δύο ομάδες δεν έχουν κίνητρο οι ποδοσφαιριστές είναι αδιάφοροι και όλα είναι ανοιχτά. Πάντως εύχομαι στον Πανσερραϊκό να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκ γιατί εκεί του αξίζει να βρίσκεται και για τον κόσμο και για την ομάδα. Όταν αγωνιστήκαμε μαζί στον πρώτο γύρο κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η ομάδα θα υποβιβαστεί".

Ο Καραγεωργίου, που έχει συνδέσει το όνομά του με τη σύγχρονη ιστορία του Εργοτέλη και είναι ο "αρχιτέκτονας" των ...παραμονών, σε μια ομάδα που ουκ ολίγες φορές κάποιοι βιάζονται να τη ρίξουν κατηγορία πριν αρχίσει η σεζόν, δεν ξεκαθάρισε αν θα είναι και του χρόνου κάτοικος Ηρακλείου.

" Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμα για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Θα βρεθούμε με τη διοίκηση και θα αποφασίσουμε", τόνισε.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ