STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος-Skoda Ξάνθη 1-1

Πανιώνιος-Skoda Ξάνθη 1-1
INTIME SPORTS

Πανιώνιος και Skoda Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και εξασφάλισαν την συμμετοχής τους στην Super League της νέας περιόδου

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Πανιώνιος και Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 29η αγωνιστικής της Super League, ένα αποτέλεσμα που άφησε ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες.

Με την ισοπαλία αυτή Πανιώνιος και Skoda Ξάνθη έφτασαν στους 33 βαθμούς εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία και τη νέα περίοδο. Έτσι οι δύο σύλλογοι δεν θα έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον την τελευταία αγωνιστική.

Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, είχε ένα δοκάρι με τον Αντούνιες και τις ευκαιρίες, αλλά η Skoda Ξάνθη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στην μοναδική της αξιόλογη φάση στο πρώτο 45άλεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του κόντρα στην Skoda Ξάνθη που δεν απείλησε ιδιαίτερα και έφτασε στην ισοφάριση η οποία του εξασφάλισε την παραμονή στην Super League.

Ραντεβού λίγο μετά το τέλος της 29ης αγωνιστικής της Superleague για το πρώτο ημίχρονο του Live Video Chat ζωντανά από το Newsroom του Sport24.gr! Στείλτε τις ερωτήσεις σας στον Γιάννη Φιλέρη. Η συνέχεια θα δοθεί αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής/Βοηθοί: Σπάθας (Πειραιά)/ Τάτσης (Ηπείρου), Γούκος (Ηπείρου)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)/ Σίπκας (Φλώρινας)

Καιρός: Σποραδικές βροχές

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρντι, Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας (55' Σκέμπρι), Μενδρινός, Όμο, Αντούνιες, Σάμαρης, Ντιμπαλά (67' Αμπντουλάγιεβ), Κούτσι.

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Στάζιακ, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας (57' Πόι), Μαρσελίνιο (57' Μαρσελίνιο), Βλαχοδήμος (80' Σταθάκης), Μαρκόφσκι.

Κίτρινες κάρτες: Ντιμπαλά (64', Πανιώνιος), Μενδρινός (83', Πανιώνιος)-Πλατέλλας (27', Skoda Ξάνθη), Μπαξεβανίδης (30', Skoda Ξάνθη), Κομεσίδης (70', Skoda Ξάνθη),

Σκόρερ: Όμο (72', Πανιώνιος) -Βασιλακάκης (25', Skoda Ξάνθη)

Καλύτερος ο Πανιώνιος, το γκολ η Skoda Ξάνθη

Ο Πανιώνιος από το ξεκίνημα του αγώνα πήρε τα ηνία, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η Skoda Ξάνθη ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ήταν στο 18' για τον Πανιώνιο, όταν ο Αντούνιες εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Λυμπερόπουλου.

Η απάντηση της Ακριτικής ομάδας, ήρθε στο 25' και ήταν πιο εύστοχη. Ο Βλαχοδήμος έκανε την σέντρα και ο Βλαχοδήμος με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την Skoda Ξάνθη.

Ο Πανιώνιος στην συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του για να φτάσεις στην ισοφάριση και είχε δυο καλές ευκαιρίες. Στο 29' μετά την εκτέλεση φάουλ του Αντούνιες ο Πιέρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Όμο στο 35'.

Η τελευταία καλή φάση στο ματς, ήταν στο 36', όταν ο Μαρκόφσκι για την Skoda Ξάνθη έκανε το σουτ με τον Σιδεράκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Καρποφόρησε η υπεροχή των "κυανέρυθρων"

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε περισσότερο οι φάσεις ήταν λίγες, αλλά ο Πανιώνιος που συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας έφτασε στον στόχο του.

Στο 71' ο Αντούνιες έκανε το δυνατό σουτ με τον Λυμπερόπουλο να διώχνει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης (72') και μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Όμο με κεφαλιά πρόλαβε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα της Skoda Ξάνθη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1.

Στην συνέχεια του αγώνα οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν στην Super League.

Ο MVP του αγώνα

Ο Όμο θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης. Την κατάλληλη στιγμή βρέθηκε στην περιοχή του Λυμπερόπουλου και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει για τον Πανιώνιο και να του χαρίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Ο αδύναμος κρίκος

Η αμυντική γραμμή της Skoda Ξάνθη, ήταν ο αδύναμος κρίκος καθώς σε μια στημένη μπάλα δεν κατάφεραν οι αμυντικοί να διώξουν και η Ακριτική ομάδα δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ