STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-0

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-0
INTIME SPORTS

Ένα γκολ από τον Κούτσι ήταν αρκετό για τον Πανιώνιο να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Δείτε στο Sport24.gr τo γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου με γκολ του Κούτσι επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και έφτασε στους 19 βαθμούς.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παίρνει το πολύτιμο "τρίποντο" για τη συνέχεια. Ο Παναιτωλικός σε ένα ακόμη ματς παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και παρέμεινε στους 16 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις για ένα δεκάλεπτο, αλλά στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν τα πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος είχε το γκολ με το Κούτσι (δεύτερο κατά του Παναιτωλικού), ενώ η ομάδα του Αγρινίου πίεσε έκανε ευκαιρίες, αλλά έδειξε πως έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Εντίν Τσότσαλιτς με την φανέλα του Πανιωνίου, ο οποίος μετά την λήξη γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των "κυανέρυθρων".

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής/Βοηθοί:Καλογερόπουλος (Αθηνών)/ Σωτηρόπουλος Χρήστος (Αχαϊας), Καρατζίκας (Αθηνών)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Τσαχειλίδης (Πειραιά)

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Όμο, Πετκάκης, Ρόβας, Ρόκας, Αμπντουλάγεβ (66' Γουνδουλάκης), Σάμαρης (82' Κούρντι), Σκέμπρ (91' Κουλουχέρης), Κούτσι.

Παναιτωλικός (Τεννές): Μπλάζιτς, Άντι, Σιόντης, Εντζενκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μουμίν (59' Φερνάντες), Πασάς (46' Καραμαλίκης), Ρότσα, Καμαρά, Χαριστέας.

Κίτρινες κάρτες: Κούτσι (80', Πανιώνιος), Όμο (92', Πανιώνιος)-Πασάς (20', Παναιτωλικός), Εντζενκουέλε (86', Παναιτωλικός)

Σκόρερ: Κούτσι (53', Πανιώνιος)

Έπαιξαν για ένα δεκάλεπτο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό από πλευράς θεάματος και μόνο στο διάστημα 10'-20' οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Στο 9ο λεπτό, ο Κούτσι βγήκε απέναντι από τον Μπλάζιτς, αλλά από το σουτ του η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Ο Παναιτωλικός απάντησε στο 14', όταν από το δυνατό σουτ του Καμαρά έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Σιδεράκη.

Στο 18', από το σουτ του Χαριστέα ο Σιδεράκης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ στην επόμενη φάση (19') ο Ρόβας δοκίμασε ένα μακρινό σουτ για τον Πανιώνιο με την μπάλα να φεύγει απελπιστικά άουτ.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ με τις ομάδες ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου και έτσι το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο με εκατέρωθεν ευκαιρίες και γκολ από την πλευρά των γηπεδούχων.

Στο 53', λοιπόν, ο Σκέμπρι έκανε την κάθετη πάσα στον Κούτσι, ο οποίος "τσίμπησε" την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και την έστειλε στα δίχτυα του Μπλάζιτς για να κάνει το 1-0 για τον Πανιώνιο.

Ο Παναιτωλικός με το εις βάρος του αποτέλεσμα, άρχισε να βγαίνει στην επίθεση και στο 59', μετά από λάθος των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή, ο Καμαρά πήρε την μπάλα, αλλά δυσκόλεψε με την πάσα του τον Καραμαλίκη, οποίος με προβολή την έστειλε άουτ.

Στο 71', από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρότσα η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 76' ο Καμαρά έκανε από δεξιά την σέντρα, ο Πετκάκης δεν βρήκε καλά την μπάλα όταν πήγε να διώξει και παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός πίεσε για να ισοφαρίσει είχε και ένα σουτ του Φερνάντες στις καθυστερήσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και έτσι ο Πανιώνιος πήρε την σπουδαία νίκη με 1-0.

Η συνέντευξη Τύπου

Η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια ήταν ο αντίπαλος του Πανιωνίου και όχι ο Παναιτωλικός σύμφωνα με τον τεχνικό της "κυανέρυθρης" ομάδας Άκη Μάντζιο . Επίσης, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, τονίζοντας πως δεν θα κάνει η ομάδα μεταγραφή απλά για να κάνει.

Ο Παναιτωλικός ήθελε το κάτι παραπάνω στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ . Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου στην συνέντευξη Τύπου επεσήμανε πως δεν υπάρχουν ακόμα ματς ζωής ή θανάτου.

Στατιστικά Αγώνα


1

Γκολ

0

1

Ασίστ

0

10

Τελικές προσπάθειες

4

3

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

0

5

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

4

2

Κεφαλιές

0

2

Αποκρούσεις

5

22

Επεμβάσεις

15

17

Κλεψίματα

20

14

Φάουλ

22

3

Οφσάιντ

2

2

Κόρνερ

5

59

Λάθη

61

6/18

Γεμίσματα

2/22



Το φιλμ του αγώνα:

9': Ο Κούτσι βγήκε απέναντι από τον Μπλάζιτς, αλλά από το σουτ του η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

14': Δυνατό σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Σιδεράκη.

18': Σουτ του Χαριστέα για τον Παναιτωλικό ο Σιδεράκης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

19': Σουτ του Ρόβα, η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ.

53': ΓΚΟΛ! Ο Σκέμπρι έκανε την κάθετη πάσα στον Κούτσι, ο οποίος "τσίμπησε" την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τον Πανιώνιο.

59': Λάθος των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή, ο Καμαρά πήρε την μπάλα, αλλά δυσκόλεψε με την πάσα του τον Καραμαλίκη, οποίος με προβολή την έστειλε άουτ.

71': Εκτέλεση φάουλ του Ρότσα για τον Παναιτωλικό η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

76': Ο Καμαρά έκανε από δεξιά την σέντρα, ο Πετκάκης έκανε λάθος διώξιμο και παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

93': Σουτ του Φερνάντες ο Σιδεράκης ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ