STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος-Εργοτέλης 2-2

Πανιώνιος-Εργοτέλης 2-2
INTIME SPORTS

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό, ο Εργοτέλης κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Δείτε τα στιγμιότυπα και τα γκολ της Superleague αποκλειστικά από το Sport24.gr σε καλή ανάλυση

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό, ο Εργοτέλης κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague.

Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν το προβάδισμα με ένα εκπληκτικό γκολ του Ριέρα για να κάνει το 1-1 με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο ο Φραγκουλάκης. Ο Κουμορτζί έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο (2-1), αλλά στο 90' ο Τζούνιορ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με τις δύο ομάδα να παίρνουν από έναν βαθμό.

Ο Τάκης Λεμονής στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, ενώ ο Καραγεωργίου στο όμορφο θέαμα που παρακολούθησε ο κόσμος.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στο Πανιώνιο, ο οποίος έδειξε πιο ορεξάτος και σε καλύτερη κατάσταση, ενώ σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ με τον Ριέρα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εργοτέλης ήταν αυτός που ανέβασε την απόδοσή του, κυρίως μετά τις αλλαγές του Νίκο Καραγεωργίου και έφτασε στη ισοφάριση έστω και στο τελευταίο λεπτό.

Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, καθώς και οι δύο αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες, ωστόσο θέλουν ακόμη παιχνίδια οι παίκτες για να δέσουν μεταξύ τους και να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο στην συνέχεια.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής/Βοηθοί: Γιάχος (Χίου)/ Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Αργυρός (Αθηνών).

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Σιδεράκης, Κβιρκβέλια, Ομο, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (75' Μιλοβάνοβιτς), Κουμορτζί, Σάμαρης, Ριέρα, Εστογιανόφ, Γιόνσον.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κουτσιανικούλης (77' Κυριακίδης), Ρομάνο, Μπέτο (51' Λεάλ), Τζούνιορ, Ολίσε (51' Φραγκουλάκης), Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι.

Κίτρινες κάρτες: Κβιρκβέλια (68', Πανιώνιος), Τσότσαλιτς (81', Πανιώνιος) -Γιοβάνοβιτς (54', Εργοτέλης), Λεάλ (84', Εργοτέλης), Χίμπλινγκερ (86', Εργοτέλης)

Σκόρερ: Ριέρα (11', Πανιώνιος), Κουμορτζί (72', Πανιώνιος)-Φραγκουλάκης (52', Εργοτέλης), Τζούνιορ (90', Εργοτέλης)

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Πανιώνιο

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Πανιωνίου, καθώς μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης πήρε το προβάδισμα.

Ο Σίτο Ριέρα πέρασε την μεσαία γραμμή είδε τον Πίρσον εκτός εστίας και με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη για να κάνει το 1-0 για τον Πανιώνιο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, συνέχισε να πιέζει και στο 16', από το καλό σουτ του Εστογιανόφ η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 27' πάλι από το σουτ του Εστογιανόφ ο Πίρσον έδιωξε σε κόρνερ.

Η πρώτη καλή φάση για τον Εργοτέλη στο πρώτο μέρος ήρθε στο 33', όταν ο Μπέτο γυρίζει έξυπνα την μπάλα στον Ρομάνο ο οποίος ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 45' ο Μπούντιμιρ έκανε την σέντρα από δεξιά, αλλά από την κοντινή κεφαλιά του Τζούνιορ η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σιδεράκη.

Απάντησε με Φραγκουλάκη ο Εργοτέλης

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγές από την πλευρά του Εργοτέλη, καθώς Νίκος Καραγεωργίου ήθελε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του για να φτάσει στην ισοφάριση.

Αυτό έγινε στο 52', όταν ο Φραγκουλάκης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (είχε μπει στο ματς ένα λεπτό νωρίτερα), με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη για να κάνει το 1-1.

Στο 58', μετά από ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κβιρκβέλια η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων.

Ο Εργοτέλης είχε μια ακόμη ευκαιρία στο 70', όταν μετά από κόρνερ του Φραγκουλάκη, ο Μπούντιμιρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά όμως αργότερα (72'), ο Πανιώνιος ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα, όταν ο Κουμορτζί με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε ακόμη περισσότερο στην συνέχεια με τον Πανιώνιο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, όταν στο 81', ο Κουμορτζί βγήκε τετ α τετ με τον Πίρσον με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη να διώχνει τη μπάλα.

Η απάντηση του Εργοτέλη, ήρθε στην εξέλιξη της φάσης, όταν ο Μπουντιμίρ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 85', μετά από λάθος στην άμυνα του Εργοτέλη, ο Εστογιανόφ έγινε κάτοχος της μπάλα μέσα στην περιοχή και δεξιά έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο γκολκίπερ των "κιτρινόμαυρων" Εργοτέλη έδιωξε την μπάλα.

Ο Εργοτέλης στα τελευταία λεπτά άσκησε πίεση στα καρέ του Πανιωνίου για να ισοφαρίσει και τελικά το κατάφερε, όταν ο Τζούνιορ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 90΄έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ