STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Πανθρακικός 3-1

Παναιτωλικός - Πανθρακικός 3-1
INTIME SPORTS

Με έναν εντυπωσιακό Θεοδωρίδη, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ, ο Παναιτωλικός νίκησε τον Πανθρακικό με 3-1 και τον έπιασε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Την έβδομη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, ο οποίος όχι μόνο κατάφερε για ένα ακόμη παιχνίδι να διατηρήσει το αήττητο στο Αγρίνιο, αλλά να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ παίρνοντας νίκη εξάδας.

Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καλά, παρουσίασαν προβλήματα στο πρώτο μισάωρο, όμως, συνήλθαν και με μπροστάρη τον αρχηγό Γιώργο Θεοδωρίδη έκαναν μία σημαντική ανατροπή.

Super BALL αυτή την Κυριακή (19/1) με LIVE συνέντευξη του ΒασίληΤοροσίδη. Ρεπορτάζ και σχόλιο για την 20η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Σέντρα εκπομπής στις 21:00.

Ο Πανθρακικός για ένα ακόμη παιχνίδι είχε κάποια πολύ καλά διαστήματα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση που του άσκησε ο Παναιτωλικός. Πολύ σημαντική η απουσία του Κάσες, αφού μετά και την έξοδο του Ιγκόρ ο Τζάνης ήταν απελπιστικά μόνος του μπροστά. Ωστόσο, ακόμα και έτσι η ομάδα της Κομοτηνής θα μπορούσε να έχει φύγει με τη νίκη αν στο 79' ο Μπρακάλι δεν πραγματοποιούσε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ

Ο Νταλμά στις καθυστερήσεις κλείδωσε το παιχνίδι για λογαριασμό των γηπεδούχων, οι οποίοι με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 27 βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Πανθρακικός.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΧΑΒΟΣ): Μπρακάλι, Γκάλο, Μπικέ, Κούσας, Γκόλιας (65' Νταλμά) Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης, Μπακάκης, Καμαρά, Μπούντιμιρ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΜΑΝΤΖΙΟΣ): Σέρεμετ, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Εμπό, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Ντιόγκο, Ρομέου, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Ιγκόρ (57' Χασομέρης)

Γκολ: 53', 83' Θεοδωρίδης, 92' Νταλμά / 4' Εμπό

Κίτρινες κάρτες: 38' Τζούνιορ, 45' Μπούντιμιρ, 84' Νταλμά / 47' Σέρεμετ, 48' Ντιόγκο, 61' Χασομέρης

Κόκκινες κάρτες: -

Δείτε το live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση

Εντυπωσιακός ρυθμός, πολύ καλό θέαμα και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν το πρώτο ημίχρονο, το οποίο άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 4', από εκτέλεση κόρνερ ο Εμπό πήδηξε ψηλότερα όλων και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Παναιτωλικός - Πανθρακικός 3-1
INTIME SPORTS

Το προβάδισμα στο σκορ τόνωσε την ψυχολογία των παικτών του Πανθρακικού, ο οποίος ήταν ανώτερος μέχρι τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Στο 11' ο Μπρακάλι μπλόκαρε σουτ του Ιγκόρ, στο 23' κεφαλιά του Βραζιλιάνου επιθετικού, ενώ η μεγάλη επέμβαση ήταν στο 35' στο γυριστό του Τζάνη.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε κάνει και ο Παναιτωλικός κάποιες τελικές προσπάθειες, αλλά καμία εξ αυτών δεν ανησύχησε τον Σέρεμετ, ο οποίος στα τελευταία λεπτά του αγώνα είχε πολλή δουλειά. Στο 40' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σέρεμετ να αποκρούει το φάουλ του Θεοδωρίδη και την μπάλα να χτυπάει και στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ τέσσερα λεπτά μετά οι Αγρινιώτες άγγιξαν το γκολ με τον Σέρεμετ να κάνει μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Γκόλια.

Παναιτωλικός - Πανθρακικός 3-1
INTIME SPORTS

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου το γκολ να μην ήρθε για τον Πανθρακικό, ο οποίος όμως έφτασε στην ισοφάριση στο 53' με τον Θεοδωρίδη. Ο Έλληνας αρχηγός της ομάδας με ωραίο σουτ νίκησε τον Σέρεμετ και ισοφάρισε σε 1-1 αναπτερώνοντας και το ηθικό των συμπαικτών του.

Η πίεση του Παναιτωλικού μετά το γκολ αυξήθηκε με τους παίκτες του να φτάνουν σε τελικές προσπάθειες και να δημιουργούν ευκαιρίες. Οι δύο καλύτερες ήταν φάσεις διαρκείας με τους αμυντικούς του Πανθρακικού να διώχνουν στη γραμμή. Όλα έδειχναν ότι μέχρι τέλους ο Παναιτωλικός θα έδινε μάχη για την ανατροπή, αλλά οι φιλοξενούμενοι στο 79' έφτασαν μία ανάσα από το 2-1 με τον Μπρακάλι να πραγματοποιεί πολύ καλή επέμβαση σε κεφαλιά του Λαδάκη.

Τέσσερα λεπτά μετά ένα γκολ-ποίημα του Θεοδωρίδη ήταν αυτό που έδωσε το προβάδισμα στον Παναιτωλικό. Ο 33χρονος με σουτ στην κίνηση τίναξε τα δίχτυα του Σέρεμετ και πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα έγινε και το 3-1 με τον Νταλμά να περνάει τον Εμπό και να τελειώνει καλά τη φάση βάζοντας έτσι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Παναιτωλικός - Πανθρακικός 3-1
INTIME SPORTS

MVP της αναμέτρησης

Σαν τη μύγα μέσα στο γάλα ξεχώριζε άλλη μία φορά ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, είχε ένα δοκάρι και έκανε τα πάντα για την ανατροπή.

Η απογοήτευση

Συνολικά η εικόνα της μεσαίας γραμμής του Πανθρακικού, ο οποίος δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον Παναιτωλικό, όταν εκείνος ανέβασε ταχύτητα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ούτε μπάλα κράτησαν, ούτε προσπάθησαν να σπάσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Στατιστικά

3 Goal 1
1 Ασίστ 1
21 Τελικές Προσπάθειες 7
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
12 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
3 Κεφαλιές 3
4 Αποκρούσεις 10
8 Επεμβάσεις 22
12 Κλεψίματα 13
17 Φάουλ 13
1 Οφσάιντ 1
11 Κόρνερ 3
22 Λάθη 28
16/38 Γεμίσματα 6/12

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ