ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Χάνει το ντέρμπι ο Μπουμσόνγκ

Χάνει το ντέρμπι ο Μπουμσόνγκ
INTIME SPORTS

Τελικά... δεν του τρέχει του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να αγωνιστεί στο ντέρμπι αφού ο Γάλλος αμυντικός αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα και δύσκολα θα δώσει το παρών στο ντέρμπι με Ολυμπιακό. ΟΚ Νίνης, Κατσούρ. Ελεγχος από ΕΣΚΑΝ.

Τα προβλήματα δεν σταματούν τελικά για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που θα αναγκαστεί τελικά να μην υπολογίζει στα πλάνα του για το ματς της χρονιάς, τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο Γάλλος αμυντικός ενώ είχε μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, την Πέμπτη ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα και η συμμετοχή του στην αποστολή για το ντέρμπι είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Τρόπος ζωής είναι πλέον για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, οι αγωνιστικές απουσίες βασικών του μονάδων, ειδικά τώρα που οι "πράσινοι" δίνουν το ένα ντέρμπι μετά το άλλο.

Για τον Φερέιρα δεν έφταναν οι "πονοκέφαλοι" των Χριστοδουλόπουλου, Μαρίνου και Λουίς Γκαρθία ήρθε να προστεθεί πάλι αυτός του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο Γάλλος αμυντικός που έδειχνε να συνέρχεται από τον προηγούμενο τραυματισμό του, αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και ουσιαστικά να τίθεται εκτός μάχης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη".

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του, όμως για την συμμετοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου και δύο 24ωρα πριν από αυτό κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο να δώσει το παρών και στην αποστολή.

ΟΚ Νίνης και Κατσουράνης

Στα ευχάριστα για τον Πορτογάλο τεχνικό αποτελούν οι επιστροφές των Σωτήρη Νίνη και του Κώστα Κατσουράνη σε κανονικό πρόγραμμα, με τους δύο μέσους να είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει Σαββάτου.

Στη προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε δίτερμα με έμφαση στην τακτική, ακολούθως έκαναν ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας εκ νέου δίτερμα με έμφαση στο πρέσινγκ.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μαρίνος, Λουίς Γκαρσία και Καρνέζης, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία και βεβαίως είναι οριστικά νοκ-άουτ.



Στην Παιανία κλιμάκιο της ΕΣΚΑΝ

Μια επίσκεψη δέχθηκαν στην Παιανία, οι ποδοσφαιριστές και οι ιθύνοντες της ομάδας αφού κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις πραγματοποιώντας αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε έλεγχο ήταν οι: Σισέ, Σπυρόπουλος και Νίνης (προεπιλεγμένοι) καθώς και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λουίς Γκαρθία, Γκοβού και Τζόρβας οι οποίοι πέρασαν από έλεγχο κατόπιν κλήρωσης.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ