ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα

Τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός stoiximan

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό κάνει σέντρα σε λίγες ώρες. Δείτε τι προσφέρει ο stoiximan σε ειδικά στοιχήματα με υψηλές αποδόσεις!

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια λειτουργούν πάντα υπέρ του παίκτη, αφού στη διάθεση του υπάρχουν πολλαπλάσιες επιλογές τόσο σε ειδικά όσο και σε βασικά στοιχήματα.

Έτσι και στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής ( 19:30 Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3 ), έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μέσα από μία μεγάλη γκάμα σημείων και αποδόσεων.

Ας δούμε ορισμένες ενδιαφέρουσες επιλογές που προσφέρονται μέσα από τον stoiximan και μην ξεχνάτε πως το "Αιώνιο" ντέρμπι στον Stoiximan.gr είναι με 0% Γκανιότα & 140+ ειδικά στοιχήματα!

Η επιλογή του γκολ/γκολ βρίσκεται στο 1.75, ενώ το όβερ σε συνδυασμό με το γκολ/γκολ στο 2.30. Ωραίες επιλογές σε σκόρερ είναι ο Μήτρογλου στο 3.00 και ο Καρέλης στο 3.20. Για τους τολμηρούς ο Στάθης Ταυλαρίδης που είναι καλός με το κεφάλι, προσφέρεται στο 17.00!

Για όσους πιστεύουν πως το παιχνίδι θα έχει πολλές κάρτες, το όβερ 7.5 είναι στο 1.75, ενώ η κόκκινη κάρτα στο 2.50.

Κλείνοντας για όσους εμπιστεύονται τις επιλογές των κόρνερ, να πούμε πως το όβερ 4 στο πρώτο μέρος προσφέρεται στο 1.72. Εσείς φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συγκεκριμένες προτάσεις ως οδηγό και να τις προσαρμόσετε στις δικές σας προβλέψεις.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ