Τα διεθνή ΜΜΕ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - To αιώνιο Derby - SPORT 24
TO ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Τα διεθνή ΜΜΕ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Τα διεθνή ΜΜΕ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Το γύρο της υφηλίου έκαναν οι θλιβερές εικόνες από τη "Λεωφόρο" και το ντέρμπι, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Από την Πορτογαλία και την Τουρκία μέχρι τη Γαλλία και την Ιταλία, η αναβολή του ελληνικού ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και οι θλιβερές εικόνες που προηγήθηκαν αυτής παρουσιάστηκαν με τα πιο μελανά χρώματα. Δείτε αναλυτικά.

O Jogo - Ακύρωση του ντέρμπι

"Κακή συμπεριφορά των οπαδών προκάλεσε την ακύρωση του μεγάλου ματς της 11ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Έξωθεν του γηπέδου παρατηρήθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στην Αστυνομία και τους οπαδούς", αναφέρεται.

Record - Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός λόγω βίας

Στο ίδιο κλίμα και οι "Record". Οι Πορτογάλοι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον λόγω Σίλβα, Ερνάνι, Σεμπά και Ζέκα. "Ρίψη πυροτεχνημάτων μέσα στον αγωνιστικό χώρο και συμπλοκές οπαδών με την αστυνομία, προκάλεσαν την αναβολή του ντέρμπι", μεταξύ άλλων.

Fanatik - Ξανά συμβάν στο ελληνικό ντέρμπι

Στη γείτονα χώρα, Τουρκία, τα δρώμενα στο ελληνικό ντέρμπι έχουν περίοπτη θέση. Λιτός πλην σαφής ο τίτλος της κορυφαίας τουρκικής ιστοσελίδας. "Ξανά στο ελληνικό ντέρμπι"

L' Equipe - Στα πόδια του Φινμπόγκασον η φωτοβολίδα

"Το ντέρμπι στην Αθήνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ακυρώθηκε μετά τα επεισόδια. Μία φωτοβολίδα έπεσε στα πόδια του επιθετικού του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον", αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Gazzetta dello Sport - Ακυρώθηκε το ντεμπούτο το Στραματσόνι

"Το ντέρμπι, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αναβλήθηκε. Δεν έγινε το ντεμπούτο του Στραματσόνι, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με ήττα στα χαρτιά", υποστηρίζει σχετικά η ιταλική ιστοσελίδα.

 

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΨΗ

Να τι θέλουν να κάνουν 'αυτοί' στα αεροδρόμιά μας

Οι “στημένες” έρευνες που βγάζουν άχρηστα τα ελληνικά αεροδρόμια και οι καλοί Πασόκοι που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24