Ότι και να αποφασίσεις, θα σε στηρίξω.... - To αιώνιο Derby - SPORT 24
TO ΑΙΩΝΙΟ DERBY

"Ότι και να αποφασίσεις, θα σε στηρίξω...."

Παππάς

"Ότι και να αποφασίσεις, θα σε στηρίξω...."

Από την Θύρα 3, στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου περιμένει τις εκθέσεις και το φύλλο αγώνα για να ασκήσει δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια.

Στην πρώτη του παρουσία σε γήπεδο από την ημέρα που ανέλαβε την θέση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν ευτύχησε να δει ποδόσφαιρο.

Πήγε από νωρίς στο γήπεδο και συγκεκριμένα στην Θύρα 3, όπου κάθισε μαζί με τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας, Νίκο Δαμασκόπουλο, επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών για μία ώρα, λίγο μετά τις 6.30 μ.μ. και στη συνέχεια επέστρεψε στην θέση του από την οποία είχε οπτική επαφή σε όλο το γήπεδο ώστε να διατάξει την εκκένωση του γηπέδου αν υπήρχε πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου που είναι και αθλητικός εισαγγελέας, ήταν παρών στην εξέταση του Φινμπόγκασον από τον γιατρό του αγώνα ενώ όταν πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών, δεν προέτρεψε τον ρέφερι του αγώνα να ξεκινήσει το παιχνίδι και να το διακόψει με την πρώτη φωτοβολίδα, όπως κυκλοφόρησε αλλά φέρεται να του είπε "ότι αποφασίσεις, θα σε στηρίξω" συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος έχει εικόνα για τα επεισόδια.

Ο κ. Σιμιτζόγλου περιμένει σήμερα το φύλλο αγώνα, τις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας για να τις εξετάσεις. Θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να μην ασκήσει δίωξη για "εκτεταμένα επεισόδια" που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα απειλείται εκτός από πρόστιμο και τιμωρία έδρας 2-3 αγωνιστικών και με αφαίρεση τριών βαθμών.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

3 απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο

Απίστευτα όπως λέμε "διαβολικοί ιπποπόταμοι του μακαρίτη Εσκομπάρ τρομοκρατούν κόσμο, τώρα που μιλάμε, στην Κολομβία".

GAMES

GAMES

Το Nintendo Switch είναι ήδη η πιο σπουδαία παιχνιδοκονσόλα της ζωής σου

Ξέραμε ότι οι δυναμικές επιστροφές συνοδεύονται από μεγάλο κρότο, αλλά η καινούργια κονσόλα της Nintendo συνοδεύεται και από πολλαπλές δυνατότητες. Όχι, παίζουμε.

ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα 10 χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο για το 2016

Ποια είναι τα ελληνικά αεροδρόμια που είναι τα τρία χειρότερα στην Ευρώπη και σε παγκόσμιο επίπεδο φιγουράρουν ανάμεσα σε αυτά της Νιγηρίας και του Νότιου Σουδάν

NINTENDO

NINTENDO

Αυτή είναι η νέα κονσόλα και είναι υβριδική

Είναι μία παιχνιδομηχανή "δύο σε ένα", η οποία παίζει στο σαλόνι σου, αλλά μπορείς να την έχεις και ανά πάσα στιγμή μαζί σου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24