ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

"Ο Μάνταλος έχει αφήσει το στίγμα του"

"Ο Μάνταλος έχει αφήσει το στίγμα του"
Μάνταλος INTIME SPORTS

Με έντονο προβληματισμό δέχτηκαν στις τάξεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον ορισμό του Μάνταλου από την ΚΕΔ, στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Έντονο προβληματισμό προκάλεσε στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού ο ορισμός του Σταύρου Μάνταλου στο ντέρμπι των "αιωνίων".

Όπως ανέφεραν κύκλοι της ΠΑΕ, ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει αφήσει το στίγμα του κατά το παρελθόν, την ώρα που οι γηπεδούχοι προσπαθούν να διοργανώσουν την διεξαγωγή της αναμέτρησης σε αυστηρά αθλητικά πλαίσια.

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εν όψει του αυριανού μεγάλου αγώνα, εργάζεται, όπως πάντα ως γηπεδούχος, για την άρτια διοργάνωση μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης που θα διεξαχθεί σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια.

Σε αυτή τη λογική, προτεραιότητά μας αποτελεί η αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας ή τοποθέτησης που θα προκαλούσε ένταση και θα δυναμίτιζε το κλίμα.

Ο ορισμός ενός διαιτητή που αφενός το όνομά του έχει εμπλακεί στις περιβόητες συνομιλίες των ''στημένων'' και αφετέρου έχει αφήσει το στίγμα του τόσο στο περσινό derby στο ΟΑΚΑ με αποκορύφωμα τη μη αποβολή του Τοροσίδη, όσο και σε μια σειρά από σημαντικούς αγώνες του Ολυμπιακού, ελπίζουμε ειλικρινά ότι δεν σηματοδοτεί μια επιλογή προς την αντίθετη κατεύθυνση''ανέφεραν χαρακτηριστικά.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ