STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Όλα τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια από τα πλέι οφ

Όλα τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια από τα πλέι οφ
Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε και το τι μέλει γενέσθαι με τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν. Οι τέσσερις ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ θα παίξουν οριστικά του χρόνου στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 27ο Κύπελλο της ιστορίας του επικρατώντας της SKODA Ξάνθης με 3-1 στον τελικό του ΟΑΚΑ και ξεκαθάρισε η κατάσταση για το τι μέλει γενέσθαι με τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν.

Όλες οι ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά στην Ευρώπη καθώς η ομάδα της Ξάνθης από την στιγμή που δεν πήρε το τρόπαιο μένει εκτός καθώς δεν παίρνει την θέση του φιναλίστ.

Αυτό σημαίνει πως Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος θα έχουν και του χρόνου Ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις ενώ η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό δίνει επίσης έξτρα σημασία στα πλέι οφ αναφορικά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης σε αυτά.

Και αυτό γιατί πλην του πρώτου που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League η δεύτερη θέση πλέον οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League. Μάλιστα η παρουσία απευθείας στη δεύτερη τη τάξη Ευρωπαϊκή διοργάνωση σημαίνει σίγουρη παρουσία μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 στην Ευρώπη.

Δείτε αναλυτικά πως έχουν τα τέσσερα Ευρωπαϊκά εισιτήρια:

Ο πρώτος των πλέι οφ θα παίξει στα προκριματικά Champions League

Ο δεύτερος των πλέι οφ θα παίξει απευθείας στους ομίλους του Europa League

Ο τρίτος των πλέι οφ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 3o προκριματικό Europa League

Ο τέταρτος των πλέι οφ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 2ο προκριματικό Europa League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ