STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον "Sport24 Radio"

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον "Sport24 Radio"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε τι δήλωσαν στον "Sport24 Radio 103,3" οι Χαβιέρ Ούμπιδες και Κάρλος Μιλιάζες.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του " Sport24 Radio 103,3" μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Χαβιέρ Ουμπίδες (Ατρόμητος)

Για την νίκη του Ατρόμητου με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης με δικό του γκολ: "Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, αν και βρισκόμαστε ακόμη στη αρχή του πρωταθλήματος. Ευτυχώς καταφέραμε και κερδίσαμε. Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη τα επόμενα ματς. Το σημαντικό τώρα είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι. Όταν έρθει η ώρα για να δούμε τα επόμενα ματς, θα το κάνουμε μαζί με τον προπονητή μας. Αυτό που κρατάω από το γκολ που πέτυχα, δεν είναι ότι ήταν ένα θεαματικό γκολ, αλλά ότι μας έδωσε τη νίκη. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε για να πάρουμε ακόμη περισσότερες νίκες".

Κάρλος Μιλιάζες (Λεβαδειακός)

Για την νίκη του Λεβαδειακού με 2-1 επί της Κέρκυρας: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμασταν από δύο ήττες και αυτό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και ελπίζουμε ότι θα το κάνουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι που μετράει. Όταν δεν κερδίζεις δεν έχεις την ίδια αυτοπεποίθηση. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Λάρισα για να πάρουμε ακόμη τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πετύχουμε άλλο ένα τέρμα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε γκολ και μετά ήταν δύσκολο για εμάς. Ήμασταν όμως καλοί στην άμυνα και αυτό ήταν σημαντικό. Οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ