STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Ο Άκης Δημακός πήγε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των συνεργατών του Sport 24 Radio μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ντενίζ Μπαϊκαρά (μέσος Πανθρακικού):

Για τη νίκη του Πανθρακικού με 2-1 επί του Παναθηναίκού: «Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική, επειδή κατά 95% θα μας κρατήσει στην κατηγορία. Έχουμε ακόμη μπροστά μας τρεις τελικούς και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία.»

Χρήστος Μπούρμπος (αμυντικός Παναθηναϊκού): «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε 1-2 ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος, αλλά από την γενικότερη εικόνα της ομάδας θεωρώ ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Για διάφορους λόγους, τους οποίους καταλαβαίνουν όσοι είδαν το παιχνίδι, αυτό που έχει γίνει είναι άδικο.»

Για την αποβολή του: « Όλος ο κόσμος είδε αν υπήρχαν φάουλ. Τα θεωρώ λίγο τραβηγμένα.»

Πίτου Γκαρσία (μέσος Ατρόμητου):

Για την ισοπαλία του Ατρόμητου 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Νομίζω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Είχαμε την υπομονή που χρειαζόταν και πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε. Ξέραμε ότι αν χάναμε αυτό το παιχνίδι θα απομακρυνόμασταν από τον στόχο μας. »

Σταύρος Τσουκαλάς (μέσος ΠΑΣ Γιάννινα):

Για την ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο: «Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ατρόμητου, που είναι υποψήφιος για την πεντάδα όπως κι εμείς. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα άλλα έχουμε δείξει ότι δεν φοβόμαστε κανέναν.»

Για τα σημεία στα οποία κρίθηκε το ματς: « Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε σε στιγμές. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, όπως ήταν λογικό, δεχθήκαμε πίεση. Έτυχε να βάλουν ένα εντυπωσιακό κατ΄εμέ γκολ, αλλά από εκεί και πέρα εμείς προσπαθήσαμε πολύ, τρέξαμε πολύ, κλείσαμε χώρου, επειδή μόνο έτσι θα πετυχαίναμε κάποιο γκολ. Εεν μέρει αισθανόμαστε άτυχοι.»

Για τη συνέχεια: «Η τύχη είναι στα χέρια μας δεν φοβόμαστε τίποτα.»

Για το αν τους έχει επηρεάσει η μη αδειοδότηση αναφορικά με την προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη: «Δεν υπάρχει κάποιο βάρος. Το είχαμε αντιμετωπίσει και πριν από δυο χρόνια. Είχαμε καταφέρει να βγούμε στην Ευρώπη, αλλά είχαμε πάρει αρνητική απάντηση. Οπότε έχουμε μάθει στις δυσκολίες. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Αξίζει να είμαστε στην πεντάδα και στο τέλος θα γίνει ότι είναι να γίνει.»

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ