STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι "άτακτοι" της Superleague

Οι "άτακτοι" της Superleague
Κόκκινη κάρτα

Ποιος παίκτης έχει δει 2 κόκκινες και 4 κίτρινες σε επτά παιχνίδια; Ποιος έχει αποβληθεί 3 φορές και οι δυο είναι με τον ίδιο αντίπαλο την ίδια σεζόν; Δείτε τους άτακτους της φετινής περιόδου (VIDEOS).

Μπορεί το καλοκαίρι που μας πέρασε η FIFA να έδωσε οδηγία στους διαιτητές να αποφεύγουν τις πολλές κάρτες ( το είδαμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας), στην Ελλάδα, ωστόσο, οι τιμωρίες δίνουν και παίρνουν.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, συνολικά μετά από 21 αγωνιστικές ημέρες και με δεδομένο ότι η Νίκη Βόλου δεν παίζει (αλλά ούτε και ο ΟΦΗ), έχουν βγει 922 κίτρινες κάρτες!

Πρωταθλήτρια είναι η Ξάνθη με 68, ενώ ο Ολυμπιακός είναι ουραγός με μόλις 27, έντεκα λιγότερες από την Νίκη Βόλου που έχει αποχωρήσει από την Superleague εδώ και καιρό.

Ποιοι είναι όμως οι πιο άτακτοι ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής;

Ζίτο... που καήκαμε

Ζίτο (Λεβαδειακός): 16 ματς, 7 κίτρινες, 3 κόκκινες (με Ξάνθη 2 φορές) - (η μία με δυο κίτρινες)

Τριποτσέρης (ΟΦΗ): 16 ματς, 4 κίτρινες, 3 κόκκινες (σε δυο σερί παιχνίδια) - (οι δυο με δυο κίτρινες)

Χατζηϊσαϊας (Πανιώνιος): 7 ματς, 4 κίτρινες, 2 κόκκινες (η μία με δυο κίτρινες)

Μαλεζάς (Πανιτωλικός): 15 ματς, 3 κίτρινες, 2 κόκκινες (σε δυο σερί παιχνίδια) - (η μία με δυο κίτρινες)

Ζίτο και Τριποτσέρης είναι πλέον συμπαίκτες στον Λεβαδειακό, αφού ο "Τρίπο" ανακοινώθηκε την Κυριακή, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αφρικανός άσος αποβλήθηκε και στα δυο φετινά ματς με αντίπαλο την Ξάνθη!

Ο νεαρός Χατζηϊσαϊας παρότι ταλαντούχος δεν τα έχει πάει καλά και γι αυτό το λόγο έχασε τη θέση του από το αρχικό σχήμα του Πανιώνιου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ