STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι "12" επέλεξαν Σαραϊδάρη για εκπρόσωπο στην ΚΕΔ

Οι "12" επέλεξαν Σαραϊδάρη για εκπρόσωπο στην ΚΕΔ

Απάντησε αρνητικά ο Ψυχομάνης, κώλυμα Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Την Δευτέρα συνεδριάζει το Δ.Σ. τηςSuperLeagueγια να αποφασίσει.

Τον πρώην διεθνή βοηθό Δημήτρη Σαραϊδάρη, αποφάσισαν να προτείνουν οι «12» μικρομεσαίες ΠΑΕ τηςSuperLeagueγια εκπρόσωποστην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Η τελική απόφαση θα παρθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο διοικητικό συμβούλιο τηςSuperLeagueκαι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση του Παναθηναϊκού καθώς ο Θεσσαλονικιός Σαραϊδάρης ήταν επί σειρά ετών βοηθός του Κύρου Βασάρα στους ευρωπαϊκούς του αγώνες, την αποπομπή του οποίου από την ΚΕΔ θέλουν οι «πράσινοι».

«Εμείς οι μικρομεσαίοι που βρισκόμαστε για να συναποφασίζουμε για την πρόταση για τη διαιτησία και την ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων κάναμε μια συζήτηση για να καταλήξουμε σε ένα όνομα. Έχουμε αποφασίσει ομόφωνα, μέσα σε εισαγωγικά, γιατί η Λάρισα αποχώρησε για δικούς της λόγους και η Βέροια με τον Ηρακλή δεν εκπροσωπήθηκαν, ενώ ο Λεβαδειακός ήταν παρών αλλά επειδή δεν υπήρχε επικοινωνία με το ιδιοκτησιακό καθεστώς θα ξέρουμε τι θα επιλέξει αργότερα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα δικό τους. Ο πρώτος που το γνωρίζει θα πρέπει να είναι η Super League. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι άλλο και να αλλάξει. Αυτή είναι η δική μας πρόταση πάντως»τόνισε ο Χρήστος Πανόπουλος μετά την συνάντηση των «12».

Υποψήφιοι ήταν επίσης ο πρώην αρχιδιαιτητής Γιώργος Ψυχομάνης που σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.grαπάντησε αρνητικά σε πρόταση που του έγινε και οι Μιχάλης Κουκοιλάκης, ΣταύροςΤριτσώνης. Ο Ηρακλειώτηςείναι εν ενεργεία διαιτητής ενώ ο δεύτερος αποχώρησε πέρσι από την ενεργό δράση. Ο κανονισμός «απαιτεί» ότι μετά την αποχώρηση τους, διαιτητές και βοηθοί πρέπει να μένουν δύο χρόνια εκτός αγώνων ή έναν αν είναι διεθνείς, προτού επιστρέψουν στην διαιτησία.

Σύμφωνα με το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας που αποφασίστηκε πρόσφατα, θα δημιουργηθεί τριμελής επιτροπή με δύο αρχιδιαιτητές, έναν επιλογή της ΕΠΟ, έναν από τηνsuperleagueκαι έναν επιδιαιτητή που θα επεμβαίνει σε διαφωνίες. Αρμοδιότητα της Επιτροπής σύμφωνα με την Ομοσπονδία, θα είναι μόνο ο ορισμός των διαιτητών.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ