STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Καλλονή 3-1

ΟΦΗ - Καλλονή 3-1
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ ήταν το μεγάλο αφεντικό σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο "Γεντί Κουλέ", "πάτησε" την Καλλονή και με πρωταγωνιστή τον Παπάζογλου επικράτησε με 3-1! Γκολ σε τρία λεπτά πέτυχε ο Μακουκούλα και "κλείδωσε" τη 2η συνεχόμενη νίκη για τους Κρητικούς.

Στο "Γεντί Κουλέ" τα πράγματα δεν είναι εύκολα για καμία ομάδα... Ακόμα και στην αρχή της σεζόν που ο ΟΦΗ έψαχνε τα πατήματά του και σκόραρε με το σταγονόμετρο, οι αντίπαλοί του δεν κατάφεραν να τον κερδίσουν.

Πόσο μάλλον τώρα, που με τον Σα Πίντο στον πάγκο, οι Κρητικοί έχουν βρει ρυθμό και μαζεύουν τους χαμένους βαθμούς, καταλαβαίνετε πως τα πράγματα για όλες τις ομάδες είναι πολύ δύσκολα στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Τρανό παράδειγμα η Καλλονή, που ερχόταν με φόρα τριών συνεχόμενων νικών, όμως στην Κρήτη "λύγισε" και υπέκυψε στο επιβλητικό ματς των παικτών του ΟΦΗ. Το ματς ήταν αποκλειστικός μονόλογος των γηπεδούχων, που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πουθενά, κατάφεραν να το γυρίσουν με δύο κεφαλιές του Παπάζογλου και ολοκλήρωσαν τη νίκη τους με γκολ του Μακουκούλα στο 88'.

Μ' αυτό το τρίποντο, ο ΟΦΗ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και φτάνοντας στους 15 πόντους, ανέβηκε στην 12η θέση μαζί με Πανθρακικό και Πανιώνιο. Από την άλλη πλευρά, η Καλλονή μένει σταθερά ψηλά, μόνο που την έπιασε η Skoda Ξάνθη.

Δείτε αναλυτικά το LIVE της αναμέτρησης με όλες τις φάσεις

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"

Καιρός: Συννεφιασμένος

Διαιτητής: Κώστας Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Βοηθοί: Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαϊας), Φλώρος Ελευθερίου (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Παρατηρητής: Θόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης (85' Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Όγιος (74' Μονιάκης), Παπάζογλου (90+1' Κυζιρίδης).

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Μανούσος (72' Γάλας), Καζάκης (72' Περόνε).

Γκολ: 40', 53' Παπάζογλου, 88' Μακουκούλα / 32' Λεοζίνιο

Κίτρινες: 66' Ζορό /38' Γκαρσία, 77' Γάλας, 83' Αναστασιάδης

Παρακολουθείστε την 13η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (01/12) στις 21:00. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Καλεσμένος στο studio της εκπομπής ο διεθνής επιθετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Η αναμέτρηση

Για το σημερινό ματς στο "Θ. Βαρδινογιάννης" δεν έχουμε να γράψουμε και πολλά πράγματα. Τι να ειπωθεί άλλωστε για έναν αγώνα που είχε έναν πρωταγωνιστή (ΟΦΗ) και έναν κομπάρσο (Καλλονή); Οι Κρητικοί ήταν το απόλυτο αφεντικό και από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, έπαιζαν μονότερμα την ομάδα της Μυτιλήνης, που απλά αμυνόταν. Αμυνόταν βέβαια καλά, με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε πολλές ευκαιρίες.

Κι ενώ ο ΟΦΗ είχε απειλήσει με άστοχα σουτ των Κουτσιανικούλη (5'), Παπάζογλου (21') και Κάλαιτζιτς (23'), η Καλλονή κατάφερε να σκοράρει από το πουθενά. Στη μισή ευκαιρία που της δόθηκε, η ομάδα της Μυτιλήνης βρέθηκε μπροστά στο σκορ, με πανέμορφο σουτ του Λεοζίνιο. Ο Βραζιλιάνος πλήγωσε την πρώην ομάδα του και έγραψε το 0-1 στο 32'.

ΟΦΗ - Καλλονή 3-1
INTIME SPORTS

Οι Κρητικοί ήταν πλέον με την πλάτη στον τοίχο αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Από το πρώτο κιόλας λεπτό μετά το γκολ του Λεοζίνιο, αντέδρασαν και δημιούργησαν ευκαιρίες με τον Παπάζογλου και τον Ζε Εντουάρντο. Η λύτρωση ήρθε τελικά στο 40', όταν ο Παπάζογλου με κεφαλιά-κανονιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλονής και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, αφού οι ποδοσφαιριστές του Σα Πίντο έκαναν και πάλι κουμάντο. Μακρής (46') και Ζορό (48') έχασαν δύο ευκαιρίες, όμως δεν συνέβη το ίδιο με τον Παπάζογλου. Στο 53ο λεπτό, ο Έλληνας επιθετικός πήρε την ασίστ από τον Μακρή και με κοντινή κεφαλιά πέτυχε την ανατροπή για την ομάδα του.

ΟΦΗ - Καλλονή 3-1
Παπάζογλου INTIME SPORTS

Από 'κει και πέρα, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τους γηπεδούχους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και να κρατούν εύκολα το προβάδισμα τους. Η ομάδα της Μυτιλήνης άλλωστε, έμοιαζε ανίκανη να αντιδράσει και αντί να προσπαθήσει να απειλήσει, τελικά απειλήθηκε. Κι αν ο Κουτσιανικούλης δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ α τετ με τον Χογκ (79'), δεν συνέβη το ίδιο με τον Μακουκούλα. Ο επιθετικός των Κρητικών, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (88') βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο της Καλλονής και με άψογο πλασέ, έγραψε το 3-1. Έτσι ολοκληρώθηκε ένας αγώνας που είχε μόνο μια ομάδα πρωταγωνίστρια. Τον ΟΦΗ!

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Θανάσης Παπάζογλου μπορεί να έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες στην αρχή, όμως όταν πήρε φόρα κατάφερε να πετύχει την ανατροπή για την ομάδα του με δύο τέρματα. Κάπως έτσι έγινε ο πρωταγωνιστής και δικαίως, αφού όλοι οι επιθετικοί χάνουν γκολ, αλλά δεν είναι εύκολο να είσαι πάντα εκεί που πρέπει. Και ο Παπάζογλου ήταν...

Η απογοήτευση

Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα, από το σημερινό απογοητευτικό παιχνίδι της Καλλονής. Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν απείλησε καθόλου, ήταν σκιά του εαυτού της και θα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα αυτή την εμφάνιση.

Στατιστικά

3 Goal 1
3 Ασίστ 0
23 Τελικές Προσπάθειες 1
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 0
12 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
4 Κεφαλιές 0
0 Αποκρούσεις 6
4 Επεμβάσεις 20
36 Κλεψίματα 26
16 Φάουλ 13
7 Οφσάιντ 1
5 Κόρνερ 0
47 Λάθη 64
15/39 Γεμίσματα 0/6
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ