STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Άρης 2-0

ΟΦΗ - Άρης 2-0
Κουτσιανικούλης Μπούρμπος πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τα "δώρα" του Άρη και νίκησε τους κίτρινους με 2-0. Ο Κουτσιανικούλης το 1-0 με σουτ, ο Ίμπε το 2-0 με αυτογκόλ. Αποβλήθηκε στο 2ο λεπτό Έλσνερ!

Το παιχνίδι ήταν δίχως αύριο και για τις δυο ομάδες που βρίσκονταν σε χαμηλή βαθμολογικά θέση. Ο ΟΦΗ, λοιπόν, πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα εκμεταλλευόμενος τα "δώρα" των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Και για να εξηγούμαστε ως "δώρα" εννοούμε την αποβολή του Άλσνερ μόλις στο 2ο λεπτό για σκληρό μαρκάρισμα από πίσω και το αυτογκόλ του Ίμπε στο 71'.

Πλέον ο ΟΦΗ έφτασε τους εννέα βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 14η θέση, ενώ ο Άρης έπεσε στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΟΦΗ ( Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπούρμπος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς (Κουτσιανικούλης 36'), Φραγκουλάκης, Ζε Εντουάρδο, Περογαμβράκης (Λαμπρόπουλος 67'), Παπάζογλου (Μακουκούλα 79').

Άρης ( Μίλίνκοβιτς): Διούδης, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Έλσνερ, Ψυχογιός, Ίμπε, Νταμαρλής (Παπαδόπουλος 80'), Τάτος, Σταυρόπουλος (Κύργιας 15'), Τριανταφυλλάκος, Αγκάνθο (Μανιάς 74').

Γκολ: Κουτσιανικούλης (σουτ 53'), Ίμπε (αυτογκόλ-κεφαλιά 71')

Δοκάρι: Ζόρο (κάθετο 60')

Κάρτες: Έσλνερ (κόκκινη 2'), Κάλαϊτζιτς (κίτρινη 14'), Μιλιάζες (κίτρινη 46'), Πουλίδο (κίτρινη 55'), Διούδης (κίτρινη 56')

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης ΟΦΗ - Άρης 2-0

Η ανασκόπηση του αγώνα

Τι είχες Άρη, τι είχα πάντα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να μένει με δέκα ποδοσφαιριστές με το καλημέρα που λένε. Ο Έλσνερ έκανε "εγκληματικό" τάκλιν πάνω στον Παπάζογλου και ο διαιτητής Σπάθας σωστά που έβγαλε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Στην εκτέλεση του φάουλ ο Μακρής πήρε μία κεφαλιά όμως ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τους παίκτες του ΟΦΗ να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην επίθεση. Ο Άρης μάλιστα είχε μία καλή στιγμή στο 30ο λεπτό με κεφαλιά του Νταμαρλή, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Ξύπνησε για... λίγο

Οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές μέσα σε δυο λεπτά. Αρχικά ο Μπούρμπος με σέντρα βρήκε τον Παπάζογλου, όμως ο Διούδης έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του, ενώ στη συνέχεια, σε μία φάση καρμπόν, πάλι ο Διούδης μπλόκαρε κεφαλιά του Μακρή.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΟΦΗ να χάνει μία απίστευτη ευκαιρία για να κάνει το 1-0. Ο Ζε Εντουάρδο σέντραρε από τα δεξιά, όμως ο Παπάζογλου ολομόναχος βρήκε τη μπάλα με τον ώμο.

ΟΦΗ - Άρης 2-0
Έλσνερ INTIME SPORTS

Ο "άτακτος" Έλσνερ απορεί με την αποβολή του

Η πίεση έφερε το γκολ

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και αμέσως κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με ένα υπέροχο τέρμα του Κουτσιανικούλη. Ο Περογαμβράκης "πάτησε" ωραία στον Κούτσια, αυτός άνοιξε τη μπάλα, στόχευσε και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 53ο λεπτό.

Το μομέντουμ του ΟΦΗ παραλίγο να φέρει και δεύτερο γκολ μέσα σε επτά λεπτά, όμως η κεφαλιά του Ζόρο, μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Διούδη στο 60ο λεπτό.

Αυτογκόλ και τέλος

Το παιχνίδι "κλείδωσε" στο 71ο λεπτό μετά από λάθος της άμυνας των κίτρινων. Ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ίμπε (Άρης) πήδηξε πιο ψηλά απ όλους όμως έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας και έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ στο 78ο λεπτό, όταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, έκανε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση, όμως ο Διούδης τον σταμάτησε.

Ο MVP της αναμέτρησης

Η αποβολή του Έλσνερ έδωσε τη δυνατότητα στον Σα Πίντο να βάλει μέσα τον Κουτσιανικούλη στο 36ο λεπτό και κάπου εκεί άλλαξε το παιχνίδι. Ο Έλληνας άσος μαζί με τον Περογαμβράκη έκαναν αρκετή δουλειά μέσα στο γήπεδο και βοήθησαν αρκετά έτσι ώστε να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση

Δεν θα σταθούμε στα πρόσωπα (Έλσνερ), αλλά στην νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του Άρη. Όταν κάτι συμβαίνει έξι φορές σε πέντε παιχνίδια, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ο Έλσνερ λοιπόν αποβλήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό και ουσιαστικά κρέμασε την ομάδα του. Η "αρρώστια" με τις αποβολές, όμως, πρέπει να ξεριζωθεί με γενναίες αποφάσεις από την διοίκηση και τον προπονητή.

Το ματς στη συνέχεια έγινε ροντέο χωρίς ουσιαστικές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Στατιστικά Αγώνα

2 Γκολ 0

1 Ασίστ 0

16 Τελικές Προσπάθειες 5

2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 0

8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4

6 Κεφαλιές 1

2 Αποκρούσεις 7

6 Επεμβάσεις 23

6 Κλεψίματα 12

22 Φάουλ 17

2 Οφσάιντ 3

11 Κόρνερ 1

41 Λάθη 39

16/41 Γεμίσματα 5/11

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ