STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Μάνταλος των καρτών και όλων των αποτελεσμάτων

Ο Μάνταλος των καρτών και όλων των αποτελεσμάτων
Μάνταλος

Διαβάστε για τον διαιτητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Σταύρο Μάνταλο, ο οποίος φέρνει όλα τα αποτελέσματα στα παιχνίδια των "αιωνίων", ενώ βγάζει εύκολα κάρτες.

Ο Σταύρος Μάνταλος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα κληθεί να σφυρίξει σε ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση σε πρώτη φάση από τον νεαρό ρέφερι είναι πως παρότι χαρακτηρίζεται ως καρτάκιας (τις βγάζει εύκολα) στο περσινό ματς μεταξύ των δυο αιώνιων έβγαλε μόλις μία κίτρινη!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Σταύρος Μάνταλος σφύριξε το πρώτο του παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία το 2009-2010 και ήταν ανάμεσα στον Πανθρακικό με τον Εργοτέλη. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-2 υπέρ των "κροκοδείλων".

Από τότε ο 33άχρονος διαιτητής έχει σφυρίξει άλλους 35 αγώνες της Superleague, οι 16 εκ των οποίων έχουν έρθει όβερ (2.5 γκολ και πάνω). Το "αγαπημένο" του σκορ είναι 2-1/1-2 (έχει εμφανιστεί αρκετές φορές), ενώ δεν διστάζει καθόλου να κάνει χρήση της κάρτας.

Σε 36 αγώνες έχει βγάλει από το τσεπάκι του 180 φορές κίτρινη και 13 φορές κόκκινη κάρτα! Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση όμως είναι αυτό που γράψαμε στην αρχή, δηλαδή πως στο περσινό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός έβγαλε μόλις μία κίτρινη.

Ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα

Όσον αφορά τα παιχνίδια που έχει διαιτητεύσει με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό πρέπει να τονίσουμε πως όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, με τους δυο αιώνιους να μετρούν (μαζί) μόλις δυο νίκες σε σύνολο επτά αγώνων.

Ας τα δούμε αναλυτικά...

Με Παναθηναϊκό: 1 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα

Με Ολυμπιακό: 1 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα

Στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είχαμε ισοπαλία (2-2)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ