STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Αγραφιώτης φαβορί για πρόεδρος της Super League

Ο Αγραφιώτης φαβορί για πρόεδρος της Super League
INTIME SPORTS

Το απόγευμα θα γνωρίζουμε τον διάδοχο του Γιάννη Μώραλη και το νέο προεδρείο της Σούπερ Λίγκας, αλλά οι πρωινές διεργασίες και συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων «δείχνουν» προς μία κατεύθυνση.

Τη διαδοχή του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νυν Δημάρχου Πειραιώς, Γιάννη Μώραλη, από τον Δημήτρη Αγραφιώτη, ο οποίος από τον προηγούμενο Οκτώβριο έχει αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο Τάκης Αγραφιώτης προβάλλει πλέον ως το απόλυτο φαβορί από σήμερα το πρωί και πιθανότατα αντιπρόεδρος θα είναι ο Στράτος Σωπήλης του Παναθηναϊκού. Το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθου Πουλινάκη, έχει αποκλειστεί από χθες, ενώ πιθανότατα δεν θα βάλει υποψηφιότητα ο Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τάκης Αγραφιώτης ήταν επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Γιάννη Ιωαννίδη. Και στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού (διευθυντής του γραφείου του). Προτού αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, ήταν μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ.

Αναμένεται να γίνει και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφόσον δικαίωμα θέσης προέδρου στη Σούπερ Λίγκα έχουν μόνο πρόεδροι, αντιπρόεδροι ή κάτοχοι τουλάχιστον του 10% των μετοχών ΠΑΕ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ