FOOTBALL LEAGUE

Απτόητος ο Ηρακλής, ήττα - σοκ για την ΑΕΛ

Απτόητος ο Ηρακλής, ήττα - σοκ για την ΑΕΛ
Ηρακλής INTIME SPORTS

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή, που για την 23η αγωνιστική επικράτησε 3-0 της Καλαμαριάς. Συγκάτοικοι στη 2η θέση του 2ου ομίλου της Football League Ολυμπιακός Βόλου - Λαμία, ήττα - τροχοπέδη για την ΑΕΛ.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 3-0

Απτόητος ο Ηρακλής, ήττα - σοκ για την ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Ύστερα από δύο σερί ισοπαλίες, ο Ηρακλής επέστρεψε στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Με αντίπαλο τον Απόλλωνα 1926 ο Γηραιός επικράτησε εύκολα με 3-0 και έφτασε σε μια ακόμη νίκη, στην 17η φετινή στη Football League. Το σκορ άνοιξε για τους Θεσσαλονικείς στο 32' ο Ζιαμπάρης με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από κεφαλιά του Τσιλιανίδη. Στο 70' ο Σιατραβάνης έφυγε στην κόντρα και με άψογο πλασέ νίκησε τον Βρονταρά, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κατσιαρού στο χώρου του κέντρου. Στο 89' ο Περόνε έδωσε στον Τσιλιανίδη και αυτός με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 90'+1', μάλιστα, αποβλήθηκε ο Ακασού της Καλαμαριάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς (86' Βαλεριάνος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης (77' Καρασαλίδης), Τσιλιανίδης, Πασάς, Λουκίνας (67' Περόνε).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός (88' Θ. Παπαδόπουλος), Βαγγελόπουλος, Δήμου, Ακασού, Παναγιωτούδης, Καράμπελας (72' Ψυχογιός), Φιγκερόα, Αναστασίου (61' Νατσιόπουλος), Κωστούλας.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Γούτας (Χαλκιδικής)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΛ 1-0

Απτόητος ο Ηρακλής, ήττα - σοκ για την ΑΕΛ
ΑΕΛ INTIME SPORTS

Ήττα που την αφήνει εκτός πλέι οφ για την ΑΕΛ. Οι ''βυσσινί'' έχασαν στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με 1-0, με γκολ που σημείωσε στο 77' ο Πέεφ, αφού πρώτα έφυγε στην πλάτη της άμυνας, κερδίζοντας και τις κόντρες. Στο 12' η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είχε δοκάρι, με κεφαλιά του Μελισσά. Η ΑΕΛ βρίσκεται πλέον 4η, ενώ οι ''κιτρινόμαυροι'' έκαναν άλμα παραμονής, σκαρφαλώνοντας στην 6η θέση!

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς (62' Σκόνδρας), Βουτσιάς (76' Μαυρίας), Σαΐν, Τζέκος, Μπιτέλης (56' Κουλίδης), Πέεφ.

Πάγκος: Γεωργαντζάς, Κουλίδης, Μαυριάς, Δημόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σκόνδρας, Τζάνης.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας (79' Παμλίδης), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Πινδώνης (68' Μπανούσης), Σερζίνιο, Ελιομάρ (88' Ρίστοβιτς), Πίντο, Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Λάμπρου (Αν. Αττικής)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΦΩΚΙΚΟΣ 1-0

Απτόητος ο Ηρακλής, ήττα - σοκ για την ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Έστω και με το ισχνό 1-0 ο Ολυμπιακός Βόλου έβγαλε την... υποχρέωση. Νίκησε 1-0 στον Βόλο τον Φωκικό, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 23' ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Αρχικά το σουτ του Θέου έδιωξε ο Αμουτζάκης, αλλά ο Σκοπιανός πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε προ κενής εστίας. Στο 59' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, σε σουτ του Μπάρμπα μέσα από την περιοχή. Η ομάδα της Άμφισσας απείλησε στο 65' με τον Χαλιώτη και στο 76' με τον Μπολμποσιάν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Καρράς, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης (70' Μακρυδημήτρης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ (88' Διαμαντόπουλος).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας): Αμουτζάκης, Καλλέργης, Ντάμπος (60' Ντάφλας), Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Χαλιώτης (80' Ζαρκάδας), Μεγάλος, Ντούνης (90' Κυριακάκης), Κασνέτση, Χαντάκιας, Μπολμποσιάν.

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Κωνστάντιος, Πασχαλίδης (Εύβοιας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 0-1

Απτόητος ο Ηρακλής, ήττα - σοκ για την ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Η Λαμία πέρασε από το Αιγίνιο, επικράτησε με 1-0 και εξακολουθεί και βαδίζει χέρι - χέρι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Φθιώτιδας σημείωσε στο 50' ο Φατιόν με πλασέ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βασιλόγιαννη και κεφαλιά - πάσα του Λεάντρο. Ακριβώς πέντε λεπτά μετά το σουτ του Γκούρμα κατέληξε στο δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, καθώς οι Φαμπίνιο (84' δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία) και Μπάρος (90'+1' δεύτερη κίτρινη) πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Ροντρίγκο, Μπερτέν (83' Φερέιρα), Γιαζιτζόγλου, Κ. Αχαλινόπουλος, Ρίκκα (67' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Γουέλκαμ, Ντεβέσα, Πόποβιτς, Καζάκης (56' Κυνηγόπουλος).

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γεωργίου, Ζουλιώτης (78' Αναστασόπουλος), Κακαράς, Λεάντρο, Κωστόπουλος, Φατιόν, Ντελέκος, Πέρεθ (63' Καμαρά), Βασιλόγιαννης, Γιενγκά (73' Χαϊκάλης), Γκούρμα.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Ρίγκος (Γρεβενών), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0

Απτόητος ο Ηρακλής, ήττα - σοκ για την ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Νίκη ύστερα από τρεις μήνες για τον υποβιβασμένο Εθνικό Σερρών. Η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου επιβλήθηκε με 3-0 του Πιερικού, που δεν ήταν καθόλου καλός. Το 1-0 έκανε στο 8' ο Κρεββατάς με πλασέ ύστερα από ασίστ του Δούμτσιου, ενώ το 2-0 πραγματοποίησε ο ίδιος παίκτης στο 36', με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μπλέντι. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 78' ο Τσιλούλης με δυνατό σουτ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Σαββίδης, Δέντσας, Κορνελάτος, Δούμτσιος, Τσιλούλης, Μπλέντι, Ελευθεριάδης, Αγγελίδης, Κοντσίδης, Κρεββατάς.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Καραγιαννίδης, Ντόσης, Τσιάρας, Μπαξεβάνος, Γιαννούλης, Μυστακίδης, Γιαννόπουλος, Παλιάτσιος.

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)

Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Χαδήμογλου (Μακεδονίας)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1ος όμιλος

Δευτέρα 23 Μαρτίου

Επισκοπή - Παναιγιάλειος (14:45, Δημ. Γήπεδο Γάλλου)

Φωστήρας - Καλλιθέα (15:00, Δημ. Γυμναστήριο «Σπ. Γιαλαμπίδης»)

Αχαρναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών (15:00, Δημ. Αχαρνών)

Ερμιονίδα - Άλιμος (15:00 OTE TV, Δημ. Γήπεδο Κρανιδίου)

Απόλλων - Παναχαϊκή (18:00 OTE TV, Γήπεδο «Γ. Καμάρας»)

ΑΕΚ - Πανηλειακός ματ.

Ρεπό: ΑΟ Χανιά

2ος όμιλος

Κυριακή 22 Μαρτίου

Αιγινιακός - Λαμία 0-1 (50' Φατιόν)

Ολυμπιακός Βόλου - Φωκικός 1-0 (23' Μπαλντοβαλίεφ)

Εθν. Σερρών - Πιερικός 3-0 (8', 36' Κρεββατάς, 78' Τσιλούλης)

Αν. Καρδίτσας - ΑΕΛ 1-0 (77' Πέεφ)

Ηρακλής - Απόλλων 1926 3-0 (32' Ζιαμπάρης, 70' Σιατραβάνης, 89' Τσιλιανίδης)

Δευτέρα 23 Μαρτίου

Ζάκυνθος - Αγροτικός Αστ. (15:00, Δημ. Στάδιο Ζακύνθου)

Ρεπό: Τύρναβος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος όμιλος

1. ΑΕΚ 59

2. Παναχαϊκή 45

3. Απόλλων 44

4. Χανιά 36

5. Ερμιονίδα 35

6. Παναιγιάλειος 33

7. Αχαρναϊκός 31

8. Καλλιθέα 27

9. Επισκοπή 22

10. Ηρακλής Ψαχνών 19

11. Άλιμος 18

12. Φωστήρας 15

13. Πανηλειακός 1

2ος όμιλος

1. Ηρακλής 56

2. Ολυμπιακός Βόλου 42

3. Λαμία 42

4. ΑΕΛ 39

5. Ζάκυνθος 35

6. Αν. Καρδίτσας 29

7. Αιγινιακός 27

8. Πιερικός 27

9. Τύρναβος 26

10. Απόλλων 1926 25

11. Αγροτικός Αστέρας 24

12. Εθν. Σερρών 15

13. Φωκικός 9

** Οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στα πλέι οφ. Θα σχηματιστεί νέο μίνι πρωτάθλημα έξι ομάδων, όπου οι δύο πρώτοι θα ανέβουν στη Superleague.

*** Οι τρεις τελευταίοι κάθε ομίλου παίρνουν την άγουσα για την Γ' Εθνική.

**** Ο 5ος έως τον 10ο κάθε ομίλου θα συμμετάσχουν στα πλέι άουτ. Οι έξι δηλαδή από τον 1ο όμιλο και οι 6 από τον 2ο θα τεθούν αντιμέτωποι όχι στο ίδιο νέο πρωτάθλημα. Ξεχωριστά οι ομάδες του Νότου και ξεχωριστά αυτές του Βορρά. Οι τρεις τελευταίοι (έξι συνολικά) υποβιβάζονται.

***** Ο 4ος κάθε ομίλου κάνει διακοπές με το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ