STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συγχαρητήρια του Μαρινάκη σε ΠΑΟΚ

Συγχαρητήρια του Μαρινάκη σε ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, δίνοντας συγχαρητήρια στον Αναστασιάδη και στους παίκτες του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης "κατέβηκε" στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, δίνοντας συγχαρητήρια στον Αγγελο Αναστασιάδη αλλά και στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την νίκη με 1-2.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς. Ο Αναστασιάδης με την σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό για το ματς με την Μάλμε.

Κοιτάζουν το "αύριο" στο Λιμάνι

Εξάλλου, στον Ολυμπιακό κοιτάζουν πλέον την επόμενη μέρα. Στο Λιμάνι αφήνουν πίσω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τονίζουν πως θα κοιτάξουν μπροστά, θα δουν τις επόμενες υποχρεώσεις τους και θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Όλα κύλησαν ομαλά

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι λίγο μετά την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πλησίασε τον υπεύθυνο ασφαλείας του ΠΑΟΚ, Ηλία Γεροντίδη και τον ρώτησε αν η αποστολή και οι παίκτες του "Δικεφάλου" αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα. Ο κ. Γεροντίδης τον ενημέρωσε πως πέρα απ' όσα συνέβησαν με τον Παναγιώτη Γλύκο κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, όλα κύλησαν ομαλά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ