Μπάχαλο με τις ημερομηνίες τις δίκης Σισέ - Μαρινάκη

Μπάχαλο με τις ημερομηνίες τις δίκης Σισέ - Μαρινάκη

Προσπαθούσαν να βρουν ημερομηνία για να συνεχιστεί η δίκη Σισέ - Μαρινάκη, η οποία έπρεπε να διακοπεί, αφού είχε παρέλθει το ωράριο. Ημερομηνία η οποία έπρεπε να είναι εντός 15 ημερών, αλλά αποδείχθηκε αδύνατο να βρεθεί, αφού όλοι είχαν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, περίπου 20 λεπτά οι δικηγόροι του Τζιμπρίλ Σισέ, κ.κ. Βερβεσός και Γαλάνης, του Βαγγέλη Μαρινάκη, κ.κ. Σοφός και Βρούτσης, ο πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, η εισαγγελέας έδρας κα. Γκαμηλιέρη και η γραμματέας του δικαστηρίου προσπαθούσαν να βρουν ημερομηνία για να συνεχιστεί η δίκη, η οποία έπρεπε να διακοπεί, αφού είχε παρέλθει το ωράριο.

Ημερομηνία η οποία έπρεπε να είναι εντός 15 ημερών, αλλά αποδείχθηκε αδύνατο να βρεθεί, αφού όλοι είχαν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε δικαστήρια, είτε οι δικηγόροι, είτε οι δικαστές.

Την μία ημέρα δεν μπορούσαν οι δικηγόροι, την άλλη ημέρα ο πρόεδρος είχε άλλο δικαστήριο, την άλλη ημέρα δεν μπορούσε η εισαγγελέας έδρας και η αναζήτηση συνεχίστηκε επί 20λεπτο. Μέχρι και Σάββατο έπεσε στο τραπέζι, αλλά αντέδρασε η γραμματέας, ακόμη και την παραμονή της 25ης Μαρτίου.

Τελικά για να τηρηθεί το 15θήμερο, οι δικηγόροι θα δώσουν το παρών στις 13 Μαρτίου και η δίκη θα διακοπεί για να συνεχιστεί στις 27 Μαρτίου με την συνέχεια της κατάθεσης του Βασίλη Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σισέ: "Και οι τσολιάδες φοράνε φούστα"
Στο δικαστήριο ο Σισέ για τη μήνυση κατά Μαρινάκη
 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μη δίνετε τη θέση σας σε ηλικιωμένους στα μέσα μεταφοράς

Ποιος ο λόγος που επιστήμονες μας συστήνουν να σκεφτούμε δύο φορές πριν σηκωθούμε σε τρένα και λεωφορεία για να καθίσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

Μέγας είσαι άνθρωπε και θαυμαστό το Ρίο-Αντίρριο

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος φόρεσε το κράνος του και μπήκε στα άδυτα της συγκλονιστικής γέφυρας, την οποία εμπνεύστηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης πριν από 124 χρόνια.

BΙΝΤΕΟ: Τι συμβαίνει όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει σε λακκούβα

Πόσο καταπονείται το όχημά μας τη στιγμή του ήχου που μισούμε να ακούμε

Το ‘Game of Thrones’ σού είπε την αποκάλυψη του φινάλε μερικές σεζόν πριν

(Μάλλον) δεν θα το θυμόταν ούτε και ο πιο λιωμένος.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24