STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στο δικαστήριο ο Σισέ για τη μήνυση κατά Μαρινάκη

ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΣΙΣΕ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΣΙΣΕ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εκδικάζεται αυτή την ώρα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά η υπόθεση με πρωταγωνιστές τους Τζιμπρίλ Σισέ και Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο δικαστικό μέγαρο ο Γάλλος πρώην επιθετικός.

Παρά τις περί αντιθέτου δηλώσεις του δικηγόρου του, Δημήτρη Βερβεσού, ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται κανονικά στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για την εκδίκαση της υπόθεσης με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού το 2011.

Ο Γάλλος πρώην επιθετικός του "τριφυλλιού" είναι στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά για να καταθέσει κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κι αυτός είχε προβεί σε μήνυση κατά του ποδοσφαιριστή. Ο Σισέ εξήλθε της αίθουσας μετά από δύο ώρες που κατέθετε. Η δίκη συνεχίζεται. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού καταθέτουν οι κύριοι Κωσταντίνου και Καπουάνο, ενώ από του Ολυμπιακού οι Βρέντζος και Β. Βασιλειάδης.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, επίσης, ζητά με αγωγή την καταβολή του ποσού των 40 ευρώ ως ηθική ικανοποίηση για τη βλάβη που υπέστη. Η υπόθεση εκδικάζεται αυτή την ώρα (σ.σ ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 9:30).

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη, σε δικαστήριο του Πειραιά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καλόπουλο να καταθέτει αλλά τη δίκη να διακόπτεται μετά από αίτημα των δικηγόρων του Ολυμπιακού για παρουσία και του Τζιμπρίλ Σισέ στην εκδίκαση. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γάλλος έφθασε στην Αθήνα, παρουσιάστηκε στο δικαστικό μέγαρο, αλλά το τηλεφώνημα για βόμβα επέβαλε εκκένωση του δικαστικού μεγάρου.

Η υπόθεση αφορά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Φεβρουάριο του 2011, όταν οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη νίκη με 2-1, ωστόσο ο αγώνας στιγματίστηκε από εισβολή οπαδών των γηπεδούχων και φραστικό επεισόδιο μεταξύ Σισέ και Μαρινάκη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ