STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μέχρι και 2 εκ. ευρώ η ρήτρα της NOVA

Μέχρι και 2 εκ. ευρώ η ρήτρα της NOVA
Κάμερα INTIME SPORTS

Διαβάστε τι ισχύει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο της NOVA με την Superleague και τη ρήτρα που μπορεί να φέρει "ποινή" μέχρι και 2 εκ. ευρώ ανά αγωνιστική.

Όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης και επιβεβαίωσε νωρίτερα στο Sport24.gr ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, η 11η αγωνιστική δεν θα πραγματοποιηθεί από τη στιγμή που δεν θα υπάρξει ορισμός διαιτητών.

Έτσι το τριήμερο Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα (22-23-24/11) οι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν αγώνες τόσο της Superleague όσο και οκτώ ακόμα πρωταθλημάτων της ομοσπονδίας. Εδώ λοιπόν τίθεται το εξής ερώτημα.

Υπάρχει περίπτωση να αντιδράσει η NOVA και αν ναι με ποιον τρόπο;

Το Sport24.gr έψαξε το θέμα και προσπάθησε να μάθει τις προθέσεις του συνδρομητικού καναλιού, το οποίο πληρώνει περίπου 40 εκ. ευρώ μεικτά ( ίσως και λίγο παραπάνω) τις 18 ομάδες της Λίγκας (δεν αυξήθηκε το ποσό παρότι ο αριθμός των ομάδων έγινε από 16, 18).

Η NOVA είναι πάντα κοντά στην Superleague και τις ομάδες-μέλη της, έχοντας πρόθεση να γίνονται παιχνίδια και ο κόσμος να ευχαριστιέται το συγκεκριμένο προϊόν/υπηρεσία ( το οποίο πληρώνουν και ρωτάνε γι αυτό οι συνδρομητές της ).

Βέβαια για να είναι καλυμμένη, έχει βάλει διάφορες ρήτρες που την προστατεύουν σε περίπτωση που κάτι στραβώσει ( καλή ώρα όπως τώρα). Μία από αυτές προβλέπει πως σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί μία αγωνιστική, αυτό μπορεί να κοστίσει στις ομάδες, συνολικά, μέχρι και 2 εκ. ευρώ.

Με δεδομένο πως ήδη δεν έχουν πραγματοποιηθεί δυο αγωνιστικές ( η πρώτη εξαιτίας του τραγικού θανάτου ενός φιλάθλου), έχει ενδιαφέρον να δούμε τι στάση θα κρατήσει μετά το μπέρδεμα που έχει προκύψει μεταξύ ΕΠΟ - Superleague.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ