ΕΛΛΑΔΑ

Σαρρής: "Δεν αλλάζει η απόφαση"

Σαρρής: "Δεν αλλάζει η απόφαση"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σαρρής ξεκαθάρισε στο Sport24.gr πως από τη στιγμή που δεν έγιναν πράξη οι απαιτήσεις της ΕΠΟ, δεν θα οριστούν διαιτητές.

Τελικά η 11η αγωνιστική της Superleague δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς η ΕΠΟ εμμένει στην απόφαση της να μην ορίσει διαιτητές.

Νωρίτερα το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή με σκοπό να μάθει τη θέση της Ομοσπονδίας.

"Όχι, από τη στιγμή που δεν έγιναν πράξη τα όσα ζητήσαμε με ανακοίνωση μας, δεν συντρέχει λόγος για να αλλάξει η απόφαση και να οριστούν διαιτητές. Είναι απόφαση διοικητικού του συμβουλίου και για να αλλάξει πρέπει να γίνει από την εκτελεστική", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Σε ερώτηση για το αν δέχθηκε πίεση από την Superleague για να γίνουν παιχνίδια, είπε: "Υπήρξαν πιέσεις από την Λίγκα αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει. Δεν θα κάνουμε ότι μας λέει η Superleague κάθε φορά. Είναι πράγματα που πρέπει να γίνουν".

Όσον αφορά την Superleague, πρέπει να σημειώσουμε πως αρκετές ΠΑΕ εξέφρασαν την αντίθεση τους στο έγγραφο που τους ζητήθηκε να υπογράψουν. Μάλιστα το deadline που έθεσε η διοργανώτρια Αρχή φαίνεται πως έχει εκπνεύσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος αναίρεσης της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/11/2014, για μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (SuperLeague,FootballLeague, Γ' Εθνική Κατηγορία).

Η ΕΠΟ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση με μοναδικό γνώμονα την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα απαιτούμενα πρώτα βήματα δεν έγιναν, ούτε από την πλευρά της πολιτείας, ούτε και από αυτή των ΠΑΕ, άρα δεν προκύπτει και ο λόγος διαφοροποίησης της θέσης της Ομοσπονδίας"

ΥΓ: Εθνικά πρωταθλήματα λογίζονται:

1.Super League

2.Super League K-20

3.Super League K-17

4.Super League K-15

5.Football League

6.Football Neage Νέων

7.Πρωταθλήματα Γυναικών (Α', Β' & Γ' Εθνικής Κατηγορίας)

8.Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων & Παίδων"

9. Γ Εθνική Κατηγορία

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ