STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Σοτέλο ο Λεβαδειακός

Με Σοτέλο ο Λεβαδειακός
Λεβαδειακός - Πανιώνιος INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 σε φιλικό παιχνίδι στην έδρα του τον Πανιώνιο. Σκόρερ στην αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/11) ο Σοτέλο, στο 50ό λεπτό.

Με τέρμα του Αργεντινού επιθετικό Σοτέλο, στο 50' ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στη Λιβαδειά, σε φιλικό που έγινε το Σάββατο (15/11) στη Βοιωτία.

Καλύτερη στιγμή για τους ''κυανέρυθρους'' αυτή του 43', κατά την οποία αρχικά ο Πάνος σούταρε με τον Τσιντώτα να αποκρούει, ενώ στην επαναφορά το νέο σουτ του Μπουμάλ εξουδετέρωσε και πάλι ο γκολκίπερ των ''πράσινων''.

Σημειώνεται ότι ο Σάββας Παντελίδης δοκίμασε τον Λιθουανό επιθετικό Καζλάουσκας, ο οποίος ωστόσο δεν έδειξε πολλά πράγματα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης (34’ Τσιντώτας, 56’ Σηφάκης), Μαχαίρας (46’ Μιλοσάβλιεβ), Πρόγιτς (72’ Σκέμπης), Τομάς (46’ Κώτσιος), Μάγκας (46’ Νικολακάκης), Κονέ. Ζίτο, Βούκσεβιτς (46’ Γκόμεζ), Ορτέγκα (72’ Παππάς), Μπορνταγκαράι (46’ Γιακουμάκης), Καζλάουσκας (43’ Σοτέλο).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Παντίδος, Μητρόπουλος, Φουρλάνος, Μπούζας, Μασούρας, Πάνος, Μπουμάλ και Γιάννου. Έπαιξαν και οι Μάκης Γκέζος, Κόμνος, Σμυρλής, Αργυρόπουλος, Γκίνη και Πολύδωρος Γκέζος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ