STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με εκπροσώπους ο Ολυμπιακός στον "αέρα" στη συνάντηση

Με εκπροσώπους ο Ολυμπιακός στον "αέρα" στη συνάντηση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον "αέρα" η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού μετά την γνωστοποίηση της απουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρά την εκπροσώπηση από Βρέντζο, Γιαννίκο.

Το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν θα παραβρεθεί στη συνάντηση των "μεγάλων" της Super League υπό το βλέμμα του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Μάλιστα υπήρξαν σενάρια που ήθελαν τη συνάντηση να μην πραγματοποιείται, κάτι που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

Τη θέση του κ. Μαρινάκη αναμένεται να πάρουν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος και ο νομικός σύμβουλος και τέταρτος αντιπρόσωπος της ΠΑΕ, Θεόδωρος Γιαννίκος.

Όσον αφορά τη στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (23/3) ήταν ξεκάθαρη.

Ενδιαφέρον πάντως έχει η αντίδραση (δεν υπάρχει ακόμα) από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΕΚ στις τελευταίες εξελίξεις. Από τον πρώτο, χωρίς να αποτελεί επίσημη αντίδραση, διαρρέεται ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί η συνάντηση με άτυπο χαρακτήρα, ώστε να διευκολυνθεί και η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης είναι εν πτήσει και με την προσγείωσή του αναμένεται και η αντίδραση του ΠΑΟΚ με επίσημο χαρακτήρα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ