STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μάχες για την παραμονή

Μάχες για την παραμονή
INTIME SPORTS

Κρίσιμες αναμετρήσεις σε Αγρίνιο, Παγκρήτιο και Κέρκυρα για την παραμονή στην Super League

Μια στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος και η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία έχει πάρει φωτιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την περασμένη αγωνιστική έχει εξασφαλίσει την παραμονή του φτάνοντας στους 35 βαθμούς, ενώ η Δόξα Δράμας έχει υποβιβαστεί στην Football League.

Από εκεί και πέρα, έξι ομάδες παλεύουν για μια θέση στον ήλιο. Αυτές είναι ο Λεβαδειακός (33 βαθμοί), η Skoda Ξάνθη και ο Πανιώνιος (32 βαθμοί), Εργοτέλης (29), Κέρκυρα (28) και Παναιτωλικός (25).

Από τις παραπάνω ομάδες δύο θα ακολουθήσουν την Δόξα Δράμας στην κατώτερη κατηγορία, με τον Παναιτωλικό να είναι στην πιο δυσμενή θέση αυτή τη στιγμή, ενώ ο Λεβαδειακός και έναν βαθμό να πάρει θα εξασφαλίσει την παραμονή του.

Εργοτέλης-Λεβαδειακός

Ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο Στάδιο και θέλει μόνο τη νίκη. Εάν καταφέρει να την πάρει θα του αρκεί ένας βαθμός στην τελευταία αγωνιστική για να μείνει στην κατηγορία. Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του θέλει έναν βαθμό η στο σημερινό ματς ή στο επόμενο για να μείνει στην Super League.

Κέρκυρα-ΟΦΗ

Η Κέρκυρα με τη νίκη της επί του Ολυμπιακού έβαλε φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας. Η ομάδα του νησιού των "Φαιάκων" πλέον έχει πιθανότητες παραμονής και για να τις αυξήσει θα πρέπει να κερδίσει σήμερα τον ΟΦΗ (ο οποίος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του), αλλά να "στραβοπατήσει" και ο Εργοτέλης.

Παναιτωλικός-Άρης

Ο Παναιτωλικός είναι στην χειρότερη θέση και μόνο με ένα θαύμα θα μείνει στην κατηγορία. Θα πρέπει να κερδίσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Άρη και Παναθηναϊκό και την ίδια στιγμή να "στραβοπατήσουν" τόσο η Κέρκυρα, όσο και ο Εργοτέλης. Ο Άρης είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Το έργο του Παναιτωλικού είναι πολύ δύσκολο και όλα δείχνουν θα ακολουθήσει την Δόξα Δράμας στην Football League.

Πανιώνιος-Skoda Ξάνθη

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 32 βαθμούς και όποια νικήσει θα εξασφαλίσει την συμμετοχή της και την επόμενη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία. Εάν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο τότε θα θέλουν έναν ακόμη βαθμό την τελευταία αγωνιστική. Σε περιπέτειες θα μπουν αν κερδίσει ο Εργοτέλης ο οποίος ακολουθεί με 29 βαθμούς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ