STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μαρινάκης και Αλαφούζος στον Κοντονή

Μαρινάκης και Αλαφούζος στον Κοντονή

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8.00μ.μ. η συνάντηση των Μαρινάκη και Αλαφούζου μετά από πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους ισχυρούς άνδρες να αποχωρούν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από τους δημοσιογράφους.

Λίγο πριν τις 8.00μ.μ. ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή το απόγευμα της Τρίτης. Οι δυο τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Υφυπουργού για μια κοινή συνάντηση ώστε να συζητήσουν και να πέσουν οι τόνοι.

Οι δυο άνδρες αποχώρησαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που έσπευσαν στο σημείο όπου έγινε η συνάντηση και έτσι δεν τοποθετήθηκαν για τα αποτελέσματα της και πλέον αναμένεται επίσημη δήλωση από πλευράς του κ. Κοντονή που θα ενημερώνει για το τι έγινε στη συνάντηση των δυο αντρών.

Φυσικά ο κ. Κοντονής ζήτησε από τους Μαρινάκη, Αλαφούζο να πέσουν οι τόνοι και να μην συνεχιστούν οι αντεγκλήσεις με τους προέδρους των δυο ομάδων να σημειώνουν πως πλέον οι όποιες διαφορές θα λυθούν στα δικαστήρια.

Πως φτάσαμε στο ραντεβού

Μια ημέρα μετά το Δ.Σ. της Super League, το οποίο κύλησε πολύ ήρεμα και προτού υπάρξει συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους ανθρώπους που ηγούνται του ελληνικού ποδοσφαίρου για το αν θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, ο υφυπουργός Αθλητισμού πήρε πρωτοβουλία και συναντά τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο στο γραφείο του.

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού του Παναθηναϊκού, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και βρίσκονται αυτή την στιγμή μαζί του, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να παρθεί η απόφαση να γίνουν και πάλι παιχνίδια, αν βέβαια πειστεί για τις προθέσεις τους.

Στην συνάντηση αυτή, είναι δεδομένο πως θα ζητήσει εξηγήσεις για ό,τι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στο Δ.Σ. της Λίγκας, αλλά και στο ντέρμπι της Λεωφόρου, ενώ θα ζητήσει δεσμεύσεις ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά τους προς το καλύτερο.

Ακόμα ο Σταύρος Κοντονής δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του για το τι θα κάνει με το πρωτάθλημα και θα αποφασίσει μετά τις συναντήσεις που έχει με τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεδομένα έχει την πλήρη στήριξη της Κυβέρνησης, ενώ βρίσκεται σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ