STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-1

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-1
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός παρόλο που μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα πίσω στο σκορ (0-1), πέτυχε δύο τέρματα παίρνοντας μια τεράστια νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με 2-1.

Μέχρι την έναρξη των καθυστερήσεων στην Λιβαδειά, ο Παναιτωλικός κρατούσε το προβάδισμα από το γκολ που σημείωσε μόλις στο 2' ο Μάριο Μπούντιμιρ. Ανήμερα όμως των 88ών γενεθλίων του, οι γηπεδούχοι του επιφύλασσαν πικρό φινάλε σκοράροντας αρχικά με τον Κονέ (91') και στη συνέχεια με τον Μάντζιο (96'). Κάπως έτσι ο Λεβαδειακός έφτασε σε μία ακόμη επική ανατροπή (σ.σ. είχε προηγηθεί αυτή κόντρα στον Άρη) η οποία τον ανέβασε στους 33 βαθμούς, 8 πάνω από τα πλέι-άουτ. Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, γνώρισε την τρίτη σερί ήττα, μένοντας κολλημένος στους 34 βαθμούς.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Λεβαδειακός-Παναιτωλικός

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Καιρός: Ελαφρύ αεράκι και συννεφιά

Διαιτητές: Καμπαξής, Αναστόπουλος, Καμπούρης

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Κώτσιος , Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Πετράτσι (27' Ροτζέριο), Βαρέλα (62' Γουόρντεν), Κονέ, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (78' Λυκογιάννης), Μάντζιος.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Ανίν, Μπικέ, Κούσας, Ζούνιορ (20' Κουτρουμάνος), Γαδόι, Μαρτίνες, Μπακάκης, Καμαρά (90' Μύγας), Μπούντιμιρ (70' Μπόγιοβιτς).

Γκολ: 91' Κονέ, 96' Μάντζιος - 2' Μπούντιμιρ

Κίτρινες κάρτες: 40' Ιντζίδης - 7' Ζούνιορ, 21' Μπικέ, 22' Μπούντιμιρ, 70' Γκάλο

Κόκκινες κάρτες: 85' Γκάλο (2η κίτρινη), 95' Κουτρουμάνος

Η Super BALL στην Τούμπα για το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια και εκπομπή από τις 21:00. Καλεσμένος στο studio ο Στέφανος Καπίνο!

Ανασκόπηση αγώνα

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Παναιτωλικό καθώς μόλις στο 2' ο Μπούντιμιρ δέχθηκε μέσα στην περιοχή την πάσα του Καμαρά και δεν αστόχησε αφύλακτος απέναντι στον Στρατηλάτη.

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-1
INTIME SPORTS

Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μέχρι το εικοσάλεπτο απειλήθηκαν μόλις μία φορά από σουτ του Χαραλάμπους (13').

Ακολούθησαν δύο κίτρινες για τα "καναρίνια" σ' ένα λεπτό (21'-22') που προκάλεσαν εκνευρισμό στις τάξεις της ομάδας και οδήγησαν στην αποβολή του Μάκη Χάβου. Γρήγορα όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και πάλι ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο, εμποδίζοντας τους παίκτες του Παντελίδη να πατήσουν περιοχή. Και στο 31' παραλίγο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους σε σπουδαία ευκαιρία του Μπούντιμιρ.

Στο 35' ο Λεβαδειακός απείλησε με απευθείας φάουλ του Κονέ που έφυγε λίγο άουτ. Στο συγκεκριμένο σημείο, η κατοχή ήταν 58%-42% για τους γηπεδούχους, μια κατοχή όμως που δεν είχε μεταφραστεί σε φάσεις μπροστά στην εστία του Μπρακάλι. Και η εικόνα δεν άλλαξε έως το τέλους του ημιχρόνου.

Το σκηνικό με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειλούν συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικά στημένος στην άμυνα, παραμένοντας επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Πλησίασε μάλιστα στο γκολ με τον Καμαρά στο 67' και τον Μπακάκη στο 69'.

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-1

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να είναι καλύτεροι και όλα έδειχναν ότι θα επέστρεφαν στις νίκες καθώς ο Λεβαδειακός ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Ωστόσο η αποβολή του Γκάλο στο 85', μετέφερε όλο το παιχνίδι στην εστία της ομάδας του. Ο Κονέ με εκτέλεση φάουλ στο 91' έφερε τον αγώνα στα ίσια και ο Μάντζιος στο 96' δεν αστόχησε στο πέναλτι που υπέπεσε ο Κουτρουμάνος (σ.σ. παράβαση για την οποία είδε απευθείας κόκκινη).

Αμέσως μετά το 2-1 ακούστηκε και το τελευταίο σφύριγμα από τον Καμπαξή. Και άλλη μια επική ανατροπή για τον Λεβαδειακό ήταν γεγονός!

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Κονέ είχε την μοναδική καλή στιγμή του Λεβαδειακού μέχρι τις καθυστερήσεις, με το απευθείας φάουλ στο 35'. Και ήταν αυτός που έσωσε αρχικά από την ήττα τον Παναιτωλικό εκμεταλλευόμενος στις καθυστερήσεις την ικανότητά του στις στημένες φάσεις. Για να έρθει το γκολ του Μάντζιου που έφερε το τελικό 2-1.

Η απογοήτευση

Ο Γκάλο πήρε μέσα σ' ένα τέταρτο δύο κίτρινες κάρτες. Σ' ένα σημείο που ο Παναιτωλικός έλεγχε πλήρως την αναμέτρηση και περίμενε απλώς να σφραγίσει τη νίκη του. Το σκηνικό όμως μετά την αποβολή μεταφέρθηκε στην εστία του, για να ακολουθήσει η ανατροπή της Λιβαδειάς.

Στατιστικά αγώνα

2 Goal 1
0 Ασίστ 1
8 Τελικές Προσπάθειες 12
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 7
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
2 Κεφαλιές 1
6 Αποκρούσεις 3
6 Επεμβάσεις 23
15 Κλεψίματα 15
12 Φάουλ 26
2 Οφσάιντ 5
7 Κόρνερ 2
56 Λάθη 44
11/35 Γεμίσματα 8/13
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ