STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
INTIME SPORTS

Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στο μεταξύ τους ματς που έληξε ισόπαλο με 1-1 και παρέμειναν στο κόλπο της συμμετοχής στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό Στάδιο της Βοιωτίας με το οποίο ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική της Super League.

Με τον βαθμό που πήραν οι δύο ομάδες παρέμειναν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Για τον Λεβαδειακό σκόραρε ο Ζησόπουλος, ενώ για τον ΠΑΣ ο Τζημόπουλος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μέτριο με λίγες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο εικοσάλεπτο, στην συνέχεια η ομάδα της Βοιωτίας ισορρόπησε το ματς και είχε και μια ευκαιρία με τον Λισγάρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα γκολ και τον Λεβαδειακό να είναι λίγο πιο δραστήριος. Το τελικό 1-1 σίγουρα άφησε και τις δύο ικανοποιημένες καθώς παρέμειναν στο κόλπο για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής/Βοηθοί: Αρετόπουλος (Τρικάλων)/Δημόπουλος (Μακεδονίας), Βερρής (Λέσβου)

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος (80' Μαχαίρας), Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (86' Μίλιεβιτς), Ακόστα, Βασιλείου (72' Ρομέου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Γεωργίου (63' Βιλά), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (90' Κοροβέσης), Ίλιτς (78' Κειτά).

Κίτρινες κάρτες: Μουλόπουλος (25', Λεβαδειακός), Λισγάρας (91', Λεβαδειακός)-Λίλα (16', ΠΑΣ Γιάννινα), Γεωργίου (39', ΠΑΣ Γιάννινα)

Σκόρερ: Ζησόπουλος (66', Λεβαδειακός) -Τζημόπουλος (57', ΠΑΣ Γιάννινα)

Μέτριο το πρώτο μέρος

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο με τον ΠΑΣ να έχει μια ελαφρά υπεροχή και τον Λεβαδειακό δύο ευκαιρίες με καλύτερη στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο 5ο λεπτό ο Πόι προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Φεγκρούς, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 40' πάλι ο Πόι εκτέλεσε φάουλ με τον Φεγκρούς να μπλοκάρει την μπάλα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια καλή φάση για τους γηπεδούχους. Στο 45' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα, ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς.

Ανέβηκε ο ρυθμός στο δεύτερο

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε και είχε δυο τέρματα, ένα από κάθε ομάδα. Στο 57' ο ΠΑΣ ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα.

Ο Ντε Βινσέντι έκανε το σουτ με τον Κασμερίδη να διώχνει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ντε Βινσέντι και ο Τζημόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε στο 66'. Μετά από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Ακόστα από τα αριστερά, ο Ζησόπουλος με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε με 1-1 για την ομάδα της Βοιωτίας.

Ο Λεβαδειακός στην συνέχεια πίεσε για να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά ο ΠΑΣ είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους στην εστία του Φεγκρούς.

Έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό και να παραμείνουν στο παιχνίδι της εισόδου στην πρώτη πεντάδα.

MVP της αναμέτρησης

Ο Γιώργος Ζησόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές. Ο αμυντικός του Λεβαδειακού πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα της Βοιωτίας και την κράτησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ο άτυχος του αγώνα

Ο Λισγάρας είναι ο άτυχος καθώς στην μοναδική καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 1
1 Ασίστ 1
10 Τελικές Προσπάθειες 10
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 6
3 Κεφαλιές 2
5 Αποκρούσεις 5
8 Επεμβάσεις 23
16 Κλεψίματα 20
15 Φάουλ 18
1 Οφσάιντ 1
4 Κόρνερ 6
54 Λάθη 61
7/32 Γεμίσματα 4/12
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ