ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστόπουλος: "Δίκαιη η ισοπαλία"

Χριστόπουλος: "Δίκαιη η ισοπαλία"
INTIME SPORTS

Η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό ήταν δίκαιη σύμφωνα με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος επεσήμανε πως για την πέμπτη θέση ταμείο θα γίνει στο τέλος

Η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό ήταν δίκαιη σύμφωνα με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος επεσήμανε πως για την πέμπτη θέση ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χριστόπουλος:

" Ήταν γενικά ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο α' ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά αν θυμάμαι καλά κινδυνεύσαμε μόνο μια φορά με την κεφαλιά του Λισγάρα στις καθυστερήσεις.

Στο β' μέρος προηγηθήκαμε, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι δίκαιη η ισοπαλία. Συγχαρητήρια στον κ. Παράσχο για τη δουλειά που κάνει και καλή επιτυχία στη συνέχεια".

Ερωτηθείς αν έχει πικρία που δεν κράτησε η ομάδα του τη νίκη: " Υπάρχει σίγουρα πικρία που δεν κρατήσαμε το υπέρ μας αποτέλεσμα".

Για το γκρουπ των ομάδων που είναι κοντά και πως θα καταλήξει η μάχη της 5ης θέσης: " Το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Άλλες ομάδες είχαν πιο εύκολο πρόγραμμα ως τώρα, άλλες πιο δύσκολο και η συγκομιδή θα γίνει στο τέλος".

Για τη δυσμενή παράδοση του ΠΑΣ στη Λιβαδειά: " Έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, η παράδοση είναι παράδοση".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ