STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξύλο στα Περιβόλια

Ξύλο στα Περιβόλια
Επεισόδια INTIME SPORTS

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στα Περιβόλια, στο περιθώριο του αγώνα του Πλατανιά με τον ΟΦΗ. Οπαδοί των φιλοξενούμενων ήρθα στα χέρια με εκείνους των γηπεδούχων και η Αστυνομία επενέβη με δακρυγόνα.

Περίπου 100 οπαδοί του ΟΦΗ έδωσαν το παρών στα Περιβόλια, για να συμπαρασταθούν στην ομάδα που θα αντιμετώπιζε τον Πλατανιά στα Χανιά. Αυτό, βέβαια, κόντρα στην απόφαση που είχε παρθεί εξ αρχής, να μη δοθούν δηλαδή εισιτήρια στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ξύλο στα Περιβόλια
INTIME SPORTS

Οι φίλοι του ΟΦΗ λοιπόν πήγαν έξω από τη θύρα 4, την οποία βρήκαν κλειδωμένη. Κατά τον αστυνομικό διευθυντή, όλοι έπρεπε να καθίσουν στη θέση που ανέγραφε το εισιτήριο. Τι σήμαινε αυτό; Ότι οι οπαδοί του ΟΦΗ θα έπρεπε να περάσουν ανάμεσα στους υποστηρικτές των γηπεδούχων, στη θύρα 1 και στη θύρα 3.

Ξύλο στα Περιβόλια
Επεισόδια INTIME SPORTS

Τότε ο κόσμος του ΟΦΗ πήρε δύο πανό των Χανιωτών και ήταν επόμενο να επικρατήσει ένταση. Έπεσαν μερικές... ψιλές και επενέβη η Αστυνομία με χημικά. Αυτά συνέβησαν μισή ώρα πριν από την έναρξη του ματς. Κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά τη λήξη δεν συνέβη το παραμικρό.

Ξύλο στα Περιβόλια
Επεισόδια INTIME SPORTS
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ