STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Κλίμα ασφάλειας και νομιμότητας στους αγωνιστικούς χώρους"

"Κλίμα ασφάλειας και νομιμότητας στους αγωνιστικούς χώρους"
Μαρινάκης Αλαφούζος

Από το Υφυπουργείου Αθλητισμού υποστήριζαν πως στην συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο συμφωνήθηκε ένα "πλέγμα μέτρων" το οποίο πρέπει να τηρηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Στάυρο Κοντονή με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο υπήρξε ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Υπουργείου σχετικά με το τι συζητήθηκε τονίζοντας πως βούληση όλων είναι να γίνει μια σημαντική προσπάθεια ώστε να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητας στους αγωνιστικούς χώρους.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που βγήκε από το γραφείο Τύπου του Υπουργείου ανέφερε:

"Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητας στους αγωνιστικούς χώρους. Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανώτριων αρχών στην αυριανή τους συνάντηση".

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την συνάντηση οι τρεις άνδρες συμφώνησαν σε ένα πλαίσιο προτάσεων που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα και να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο και αυτές έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Δ.Σ. της Super League την Δευτέρα και θέλουν να έχουν άμεσα ισχύ και να υπάρξουν βαρύτατες ποινές και να εναρμονιστεί το πειθαρχικό πλαίσιο της Λίγκας με τις ποινές της UEFA.

Από πλευράς του Ολυμπιακού μάλιστα τόνιζαν ότι τόσο η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα.

Σε ότι έχει να κάνει με την πλευρά των πράσινων τώρα από την αρχή που επικοινώνησε μαζί τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να πάει στη συνάντηση κρατώντας χαμηλά τους τόνους, κάτι που έγινε και από τις δυο πλευρές ενώ και από εδώ και πέρα οι πράσινοι δεν αναμένεται να... "πυροδοτήσουν" το κλίμα αναμένοντας να δουν τι θα γίνει.

Από το πράσινο στρατόπεδο επιβεβαίωναν τη συμφωνία για τις ποινές και την αυστηροποίηση που πρέπει να υπάρξει αλλά δεν ήθελαν να διαρρεύσει κάτι παραπάνω.

Τα σπουδαία την Τετάρτη

Τα σπουδαία τώρα σε ότι έχει να κάνει με την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος της Super League θα ανακοινωθούν την Τετάρτη και μετά τη συνάντηση που θα έχει ο Υφυπουργός Αθλητισμού με τους εκπροσώπους από όλες τις διοργανώτριες αρχές.

Μια συνάντηση που έχει οριστεί να γίνει την Τετάρτη το μεσημέρι στις 3.00μ.μ. και πάλι στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ