STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κλείνει η αυλαία με ένα ματς

Κλείνει η αυλαία με ένα ματς
Ατρόμητος - Κέρκυρα INTIME SPORTS

Με το ματς Ατρόμητος - Κέρκυρα ολοκληρώνεται η 30η αγωνιστική της Superleague. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων.

Παιχνίδι με ενδιαφέρον το απόγευμα της Δευτέρας (19:30 NS1 και Sport24 Radio 103.3) ανάμεσα σε Ατρόμητο και Κέρκυρα.

Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να ελπίζουν σε συμμετοχή στα πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμό (ή βαθμούς) για να καθαρίσουν με την υπόθεση παραμονή.

Ξεκινάμε από την φιλοξενούμενη Κέρκυρα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει στη διάθεση του πέντε ποδοσφαιριστές, με το έργο του να γίνεται αρκετά δύσκολο.

Συγκεκριμένα Ντιόγκο, Λεάλ, Ζορμπάς, Ζουμπουλάκης και Χουμπούτια έμειναν εκτός, με τους τρεις τελευταίους να είναι αναμενόμενο πως θα χάσουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Βενέτης, Καρντόζο, Ανδρεόπουλος, Γκαζαριάν, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Καϊκούτ, Παρασκευαϊδης, Μανωλάς, Γεωργακόπουλος, Μακρίδης, Κρητικός.

Πάμε και στον γηπεδούχο Ατρόμητο. Ο Νίκος Νιόπλιας είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους του τους παίκτες, εκτός από τον Τάσο Καραμάνο που έμεινε εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Νάστος, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καράσκο, Γκαρσία, Μπάλλας, Δημούτσος, Παπάζογλου, Γεωργίου, Αγκουαζί, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ