STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας ο Παναθηναϊκός

Κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Με τιμωρία της έδρας από μια έως τρεις αγωνιστικές κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, καθώς ο διαιτητής Μάνταλος έγραψε στο φύλλο αγώνα πως υπέστη έγκαυμα από φωτοβολίδα στην γάμπα.

Με βαριά "καμπάνα" κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Σαββάτου (2/11) με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής της αναμέτρησης Σταύρος Μάνταλος, έγραψε στο φύλλο αγώνα, πως έπαθε έγκαυμα στην γάμπα από φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα η τιμωρία που προβλέπεται είναι από 120.000 ευρώ και με μια έως τρεις αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας.

Βέβαια, αυτό είναι στην ευχέρεια του δικαστή, ο οποίος και θα μελετήσει το φύλλο αγώνα και θα αποφασίσει το κατά πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του διαιτητή.

Όλα συνέβησαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον διαιτητή να δέχεται τη φωτοβολίδα ενώ κατευθυνόταν στην φυσούνα.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, η φωτοβολίδα έσκασε πρώτα στο χορτάρι και μετά τον βρήκε και σημείωσε πως δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

Επίσης, γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα οι δύο μικρές διακοπές που υπήρξαν στην αναμέτρηση και το κάψιμο των πανό. Η τιμωρία είναι δεδομένη για τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό που "καίει" τους πράσινους είναι το... λουκέτο στη Λεωφόρο.

Την Τρίτη, η πρωτοβάθμια της Super League θα καλέσει τον Παναθηναϊκό σε απολογία και την Πέμπτη θα βγει η απόφαση, αφού πρώτα οι πράσινοι απολογηθούν ενώπιον της επιτροπής. Αν δεν υπάρξει αναβολή, η τιμωρία, θα γίνει γνωστή την ίδια ημέρα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ