STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα - Δόξα Δράμας 3-1

Κέρκυρα - Δόξα Δράμας 3-1
Ιωάννου INTIME SPORTS

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις η Κέρκυρα νίκησε την Δόξα Δράμας με 3-1 και πλέον ελπίζει σε παραμονή στην Superleague (videos)

Η βαθμολογία πήρε φωτιά μετά τη νίκη της Κέρκυρας επί της Δόξας στο ΕΑΚ, καθώς πλέον τρεις ομάδες ισοβαθμούν και διεκδικούν μία θέση στην Superleague.

Ιωάννου και Αγρίτης έκαναν τη διαφορά και με τα τέρματα τους χάρισαν το "χρυσό" τρίποντο στους Φαίακες.

Γήπεδο: ΕΑΚ

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Μαγιάνης (Άρτας)

Παρατηρητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

4ος: Τσορτανίδης (Αχαΐας)

Καιρός: Καθαρός ουρανός

Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βενέτης (Ζιάμπαρης 13'), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Γραμμόζης, Οσμάν, Ερίθε, Καλαντζής, Ιωάννου (Μπάργκογλου 66') - (Μάρτιν 72').

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Γκαρακλίδης (Κουμπρόγλου 57'), Βέρτζος, Καπελ, Αγτζίδης (Ρούτσης 45'), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς (Κατσικογιάννης 78'), Κυβελίδης.

Σκόρερ: Κυβελίδης - Ιωάννου (18' πέναλτι, 51' σουτ), Αγρίτης (74' σουτ)

Κάρτες: Γελαδάρης (κίτρινη 17'), Γκουστάβο (κίτρινη 24')

Ξεκίνημα με πέναλτι

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κέρκυρα να μπαίνει δυνατά και να σκοράρει στο 7ο λεπτό με τον Ιωάννου, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης σωστά ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Η Κέρκυρα υποχρεώθηκε από νωρίς (13') να κάνει την πρώτη της αλλαγή, καθώς ο Τάσος Βενέτης έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και στη θέση του πέρασε ο Ζιάμπαρης.

1-0: Οι Φαίακες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, ύστερη από ανόητο πέναλτι του Γελαδάρη, ο οποίος σε μία σέντρα από τα δεξιά σήκωσε το χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή και έκοψε τη μπάλα. Ο Ιωάννου ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Επόμενη μεγάλη φάση στο ματς στο 38ο λεπτό με τον Ερίθε, ο οποίος από καλή θέση έκανε το σουτ, όμως ο Σέρεμετ ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε τη μπάλα.

"Ανεπανάληπτος"

Η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Αγρίτης γύρισε με το κεφάλι στον Ιωάννου μπροστά από το τέρμα, κι αυτός μόνος έστειλε τη μπάλα άουτ χάνοντας μία ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Ιωάννου Χ2

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Κέρκυρα που πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-0 στο 21ο λεπτό. Ο Ιωάννου με υπέροχο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και σφράγισε τη νίκη.

Ο Κυβελίδης στο 62ο λεπτό έβαλε φωτιά στο παιχνίδι με το παλικαρίσιο γκολ που πέτυχε, μετά από κόντρες που κέρδισε έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η Κέρκυρα ωστόσο "καθάρισε" το παιχνίδι μετά από καταπληκτική μπαλιά του Γραμμόζη στον Αγρίτη, ο οποίος έφυγε από τα αριστερά και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Σέρεμετ στο 75ο λεπτό.

Ατυχία

Το παιχνίδι πήγε να πάρει εκ νέου φωτιά, όμως η προβολή του Αραβίδη στο ύψος της μικρής περιοχής βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκαλίνοβιτς στο 77ο λεπτό.

MVP του αγώνα

Ο Ανέστης Αγρίτης μπορεί να πέτυχε μόλις ένα γκολ, όμως έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Από κοντά και ο "κίλερ" Ιωάννου με τα δυο τέρματα.

Αδύναμος κρίκος του αγώνα

Το πέναλτι του Γελαδάρη ήταν μία αχρείαστη ενέργεια που κόστισε ίσως και τους βαθμούς, αφού μέχρι εκείνο το σημείο η Κέρκυρα δεν απειλούσε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ